Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sosem leszek túl azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem leszek túl azon, hogy megerőszakoltak?

Figyelt kérdés
Már másfél éve, de még mindig kisért. Van egy fantasztikus barátom, senkit sem szerettem még így. Csak ő tud róla, senki más. Megértő, mellettem áll, megnyugtat ha úgy van, de nem tudom egyszerűen kiverni a fejemből a dolgokat. Számtalanszor álmodok még mindig vele, utána zokogva kelek. Ilyenkor inkább a párnába temetem az arcom, és próbálok a lehető leghalkabban sírni, de a barátom mindig észreveszi, és odafordít magához, ölelget, amit én nem akarok,nem akarom, hogy így lásson,szégyenlem magam, de iszonyatosan sajnálom őt, mert sokszor azt hiszi, hogy vele van bajom, nem akarok hozzábújni...stb. Egyszerűen kezdek ebbe belefáradni. Minden egyes részlet itt van az emlékezetemben, és senkinek nem mondtam el, így még a barátomnak sem. Mit tehetnék? Orvoshoz nem akarok menni, szemtől-szembe képtelen lennék elmondani.
2015. jan. 1. 23:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én az eseteddel kapcsolatban is hiszek abban a mondásban, hogy ami nem öl meg az erősít. Vagyis túl fogod tenni magad rajt és még erősebb is leszel lelkileg. Például azzal hogy nem csak az illetőt segíted hozzá méltó büntetése elnyeréséhez, de minden más hasonló gazembert is.

Addig amíg abban a lelki állapotban vagy hogy gyengének érzed magad a történtek miatt, addig valószínű nem lépsz, vagyis visszafogva mondod el másoknak. De aztán ahogy erősödsz, ahogy túllépsz rajta, egyre jobban elmondod. Ha a környezeted is azt érzi hogy az erőszakoló áll vesztésre, te pedig nyerésre, akkor a környezetedben élők is ezt a helyzetet fogják tovább erősíteni. Például a főnöke a legalávalóbb vécépucolói munkát adja neki, azt is éhbérért, míg a többiek leköpik és lábtörlőnek használják. Erre a pontra kell eljutnod, hogy az erőszakoló tűnjön gyengének mindenki szemében, te pedig erősnek. És ekkor mindenki ezt a pozíciót fogja tovább erősíteni. Aki csak teheti tovább fogja büntetni a gazembert, ez által tovább gyengíteni. Te pedig erősödsz. És élvezni fogod ezt a folyamatot, szinte szórakoztatni fog hogy te lettél a macska ő pedig az egér.

2015. jan. 1. 23:42
 12/12 PearlDiver ***** válasza:

Van olyan barátom, aki komoly lelki gondokkal évekig szintén nem volt hajlandó pszichológushoz menni, aztán rávette magát és nagyon jó döntésnek bizonyult.

Erre biztatlak én is! Légy bátor :)

2015. jan. 1. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!