Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak nem tudom hogy mit csináljak, már az öngyilkosságon is gondolkodom?
tegnap este két barátnőmml mentünk el bulzni, de szinte semiböl sem emlékszem már arra sem.. Beszéltem azóta velük de nem mondtam el neki hogy mi történt csak megkérdeztem, hogy mikor láttak utoljára.. hajnal 1 körül amikor elindultunk haza külön, de egyáltalán nem emlékszem semmire sem hogy mi történt előtte utána hogy hogy jutottam... csak azért irok ide mert egyszerűen ki kell adnom magambol, egész nap sírtam szinte teljesen bezárkózva a szobámba egyedül, és nem tudom hogy kivel beszéljek... szégyellem és undorodom magamtol... :(
Itt keltem fel a saját panelakásunk kukatárolójában, nem tudom hogy hogy kerültem ide de megvan mindenem a pénztárcám és a telefonom is nem raboltak ki.. nagyon fáztam, tiszta mocsok volt a ruhám de szerencsére nem látott meg senki sem amikor bejöttem a lakásba. itthon anyu aludt nem akartam felkelteni pedig már akkor teljesen biztos voltam benne hogy... :(( az első dolgom volt a fürdőbe menni... egész végig azon agyaltam hogy mi történt velem pontosan, hogy kerültem haza, és még most is.. majdnem fél óráig fürödtem és már akkor elkezdtem sirni és azóta is szinte folyamatosan. bementem a szobámba felhívtam a barátnőm hogy mégis mit csináltunk, semmire nem emlékszem, közben már őt is felidegesítettem a hangommal mert hallotta hogy valami nincs rendben velem, de azt mondtam neki hogy csak nagyon megfázhattam... és utána megláttam a képeket a telefonomon. ahogy... utálom magam. nem tudom hogy mit csináljak. alig tudtam lefeküdni aludni most nemrégen egy kicsit de akkor is csak a képekre gondoltam és hogy.. Miért csinálnak valakik ilyeneket? Miért kell megerőszakolnotok másokat?? Miért kell bántani másokat? Miért?? :(( most azt sem tudom hogy mit csináljak mi van hogyha terhes lettem... én nem akarom ezt még iskolába járok egyáltalán nem tudom hogy mit csinálajk
Nagyon sok itt a buta ember. Sajnálom, ami veled történt. Az a baj, hogy már fürödtél, így a nőgyógyász nem tud mintát venni, ami pedig szükséges lenne ahhoz, hogy bizonyítani tudják a bűncselekményt.
Első dolog az orvos. Ott írnak fel neked esemény utánit, ha olyan a viszonyod a szüleiddel, avasd be anyudat a történtekbe. Képek is bizonyítékok, azokat, ha feljelentést teszel, fel tudják használni.
Valaki írta, hogy hosszú és fájdalmas procedúra ez, tudom sajnos, hogy érzed magad, de most erősnek kell lenned, és a helyedben AZONNAL indulnék látleletet vetetni, vérvétel, vizelet minta, mert ki tudja, lehet más lányokat is megmentenél azzal, ha ezek a mocskok rendőrök kezeibe kerülnének. Azt egyébként honnan tudod, h többen voltak?
Azzal, h a te telóddal készítettek képet, szerintem a megalázás volt a céljuk, hogy mindenképp jusson el hozzád, h mi történt veled.
Sajnos közvetetten érintett vagyok a témában és ezen nem lehet egxedül túllépni. Akármilyen korban is történik a szexuális bántalmazás, neme hallottam még olyat, hogy pszichológus nélkül túltette valaha valaki ezen magát. Igazából sosem lehet túllépni, csak megtanulni ezzel az érzéssel élni. Ha bármilyen kérdésed van, privátban válaszolok.
Egyébként sok fórumot találsz interneten, ahol hozzád hasonló lányok írják le a történetüket.
Menj orvoshoz kérlek!
Mondd el a szuleidnek, vetessetek latleletet az orvosnal, es tegyetek feljelentest! Elhiszem, hogy nehez lehet, de ezen egyedul, ilyen fiatalon nem fogod tultenni magad. Ha nem is a szuleidnek, legalabb a baratnodnek mondd el.
Egyebkent meg lehet, hogy o ivott sokat, de attol meg nincs joga senkinek se megeroszakolni! Attol a dumatol meg kib.zottul undorodom, hogy biztos csak utolag banta meg. Azok a s.fejek, akik ezzel jonnek, fel tudjak fogni, mekkora trauma ez egy 15 eves lanynak, hogy egy par undorito fereg kihasznalja, megeroszakolja, es meg kepeket is keszit rola?! Nem? Akkor meg fogjak csak be!
[26-os volnék]
úgy értem a hogy esélyt adni más lányoknak, arra hogy ez ne történhessen meg velük, mert elkapták az elkövetőket
Szerintem téged nem erőszakoltak meg, te is akartad. Csak azért ittál, mert máshogy nem merted volna bevállalni. Most, hogy kijózanodtál, felfogtad, hogy mi is történt. Jó "buli" volt több pasival szexelni, de félsz a következményektől főleg a terhességtől. Keresed a mentséget a tetteidre, próbálsz mást felelősnek beállítani, mert félsz, hogy el kell mondani apucinak, hogy több fiúval voltál.
Akik erőszakolnak, szerintem, nem készítenek fényképeket, és neked sem engedték volna, hogy fényképezz. Főleg nem hagyták volna ott neked, utána a telefonodat, hogy bizonyítékként szolgáljon ellenük. Még akkor sem, ha ezzel meg akartak volna alázni. A börtöntől biztos jobban félnek, mint attól, hogy nem tudod meg, hogy mi történt. Te meg, nem semmisítetted volna meg a bizonyítékot (töröd össze a telefont, törlöd a képeket), hanem rohantál volna apuhoz, hogy mi történt.
Van olyan hölgy ismerősöm, akivel ugyanez megtörtént. Nem így tervezte, de így alakult a buli vége. Ő sem szólt róla senkinek, csak most 40 éves fejjel mondta el nekem. Ő ekkor még szűz volt, de rettegett a terhességtől, és a megbélyegzéstől. De fel volt készülve, hogy azt mondja, hogy piásan megerőszakolták, ha esetleg terhes lenne. Nem lett terhes. Ma már jó "buliként" emlékszik rá.
Elismerem, hogy előfordul a megerőszakolás, és el is ítélem én is!!!
De abban nem vagyok biztos, hogy minden esetben erőszak az erőszak. Sőt már sokszor ki is derült, hogy nem is volt erőszak, csak a hölgy hazudott. Erre a témára kap a sajtó, és minden(ki) más is.
Sok férfi már fél kapcsolatba kerülni a nőkkel, mert attól tartanak, hogy azok később megvádolják őket.
De ha nem igaz amit írtam, és téged tényleg megerőszakoltak, akkor feljelentést kell tenned! Nem ismétlem az előttem szólókat. Feltűnő, hogy szinte mindenki élből elhiszi, ismerve a rossz híreket a korosztályod erkölcseiről. Ha nem teszel feljelentést, akkor te is felelős leszel azért, ha mással is megtörténik. Gondolom nem akarod, hogy mással is megtörténjen?
Ahogy a törvény azt mondja, hogy bizonyos körülmények között, élből erőszaknak számít, szerintem a törvénynek azt is kellene mondania, hogy a sértettnek feljelentést kell tennie, és tanúskodnia is kelljen. Egy brutális gyilkosság tanúja is tanúskodik, pedig őt is sokkolják a történtek. Viszont a hamis tanúzást is büntetném, arányosan az erőszakoló büntetésével. Minden bűnügy kivizsgálása időigényes, ezt be kell vállalnia mindenkinek. Nem szabad csak egy vallomás alapján embereket börtönbe zárni, még, ha sokan ezt is szeretnék. Létezik az ártatlanság vélelme is, szerencsére.
Nem akarok senkit megbántani, de ez az én véleményem, tudom, hogy sokaknak nem tetszik, de az éremnek két oldala van. Nem tudhatjuk, hogy pontosan mi történt, csak az alapján ítélkezünk itt, amit a hölgy leírt, pedig azt is írta, hogy nem emlékszik semmire.
Szerintem érdekes lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!