Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek igazi mellek vagy szilikon? (kép)
2015. jan. 1. 17:56
11/16 anonim válasza:
Szerintem nem műmellek, de nekem nem tetszenek, túl nagyok. Jobban szeretem a B / C kosárméretet
12/16 anonim válasza:
Biztos hogy igaziak - és gyönyörűek!
13/16 anonim válasza:
Vagy mu, vagy push up (utobbira tippelek jobban, es akkor melltarto nelkul kozel se ekkora es kozel se igy nez ki) :)
14/16 anonim válasza:
csak kérlek mondd meg ki ez a lány :3 szerintem is jó push up melltartó, és jó mellek
15/16 anonim válasza:
Túl nagy mell nincs! Legalábbis természetesből. Ezek szerintem természetesek (léteznek ennél jóval nagyobb igazi mellek is), gyönyörűek, persze melltartó nélkül nem pont így néznének ki, de ez egyáltalán nem baj. Számomra minél nagyobb egy mell, annál kívánatosabb.
16/16 anonim válasza:
Egy jó melltartóval simán lehet igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!