Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újévi fogadalom?
Nagy, kerek, izmos popsit csinálok magamnak, mert unom már ezt a vézna testet. :D
L
Es egy darab popsibol all a tested? Hatad,combod,vallad nincs?
Nem.
A tavalyi sem úgy sült el, ahogy "fogadtam". Túl sok a "külső" tényező, amiket nem tudok irányítani. Így csak rosszul érzi magát utólag az ember, hogy tessék, ez sem jött össze.
Nem tervezek semmit, mert arra csak rágörcsöl az ember, aztán, ha rajta kívül álló okok miatt nem jön össze, akkor bűntudata lesz. Nem jó.
Vannak egyéb testrészeim is, de egy nőnek nagy segge legyen már, és ne széles háta. :D
Teljes testre fogok edzeni, de a fenekem a legrosszabb, a többi testrészem nem olyan vészes.
Tulajdonképpen az év minden napján dönthet az ember úgy, hogy valamit máshogy csinál majd, vagy valami újba kezd.
Én tettem fogadalmat, megpróbálok a kilátástalan helyzet ellenére valahogy munkát találni.
Másik fogadalmam, hogy még többet teszek az egészségemért. Van egy betegségem, ami nem gyógyítható, de sok mozgással, sporttal ritkíthatom azoknak a napoknak a számát, amikor szétmegy a fejem.
Mindenkinek egy szebb, boldogabb évet!
Én tettem, nem is egyet.
1.Egy hónapig vega leszek. Aztán ha működik, akkor tovább is. :D
2. Lefogyok 45kg-osra.
3.Mindenből, amiből nem ötösre állok minimum egy jegyet javítok.
4. Kedves leszek mindenkivel.
5. Nem járok templomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!