Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pártalanok, akik egyedül vagytok most, hogy bírjátok a magányt?
Beteg vagyok ezért itthon ragadtam...de sok szilveszteri buliban voltam már, régóta vágyom arra hogy kettesben legyek a párommal. Főleg most jó lett volna ha valaki ápolgat:) De szilveszterkor sosincs senkim:D
Van még ilyen magányos szilveszterező?
Eddig nem zavart kulonosebben..
Iden jott ram az h kene mellem valaki (es lehet h sikerul is azt meg nem tudom) es legszivesebben vele lennek kettesben csak kozbejott valami es emiatt nem tudunk egyutt lenni..
Bulizni amugy se jarok, meg se probaltam menni..
Nekem ez a 2. szilveszterem egyedül. A múlt évi jó volt egyedül, de most én is szívesen töltöttem volna kettesben egy lánnyal. Azt nem mondom, hogy rosszul érzem magam, mert jól elvagyok itthon egyedül, mint minden nap, de jól lenne valakihez odasimulni így este. :)
Én szívesen ápolgatnálak, de úgyis fiatal vagy, vagy az ország másik végén laksz. :D
28F
sosem volt párom, nem is lesz, szóval kénytelen voltam hozzászokni az egyedülléthez.
26F
Én új fent megismerkedtem a társas magánnyal
https://www.youtube.com/watch?v=sf6LD2B_kDQ
Így bírom!!!
ahhoz képest elég jól, persze meg beállva
xD
szerintem áttáncolom magam az "újévebe" :-P
Mit is kérhetnék ettől többet
hmm ..
26 vagyok, nem annyira fiatal. Csak attól félek hogy éjfélkor ugye mindenki azonnal megcsókolja a párját, megöleli a barátait....én meg senkihez nem fogok hozzá érni/szólni és ez az érzés rossz lesz azt hiszem.
Most hallgatom a zenét amit linkelt itt egy srác:)
Boldog új évet nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!