Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pártalanok, akik egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pártalanok, akik egyedül vagytok most, hogy bírjátok a magányt?

Figyelt kérdés

Beteg vagyok ezért itthon ragadtam...de sok szilveszteri buliban voltam már, régóta vágyom arra hogy kettesben legyek a párommal. Főleg most jó lett volna ha valaki ápolgat:) De szilveszterkor sosincs senkim:D

Van még ilyen magányos szilveszterező?

2014. dec. 31. 23:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nap mint nap az agysegg kerülget és már egyszer kést is fogtam de nem használtam :/ 15/f
2014. dec. 31. 23:26
 22/37 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyen. :) A párom mindig megvigasztal, ha egyedül érzem magam. Olyan jó hogy van nekem.
2014. dec. 31. 23:28
 23/37 anonim ***** válasza:
Én akkor sem mentem "szilveszterezni", amikor kifejezetten hívtak, nálunk ez is családi ünnep, aminek megvannak a maga hagyományai. Mindjárt kész a virsli:) BUÉK!!!
2014. dec. 31. 23:30
 24/37 anonim ***** válasza:

Eddig nem zavart kulonosebben..

Iden jott ram az h kene mellem valaki (es lehet h sikerul is azt meg nem tudom) es legszivesebben vele lennek kettesben csak kozbejott valami es emiatt nem tudunk egyutt lenni..

Bulizni amugy se jarok, meg se probaltam menni..

2014. dec. 31. 23:30
 25/37 anonim ***** válasza:
Jól,csak legyen nyugalom. Mindegy, hogy egyedül, vagy mással/másokkal együtt, de nyugis legyen:)
2014. dec. 31. 23:32
 26/37 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 2. szilveszterem egyedül. A múlt évi jó volt egyedül, de most én is szívesen töltöttem volna kettesben egy lánnyal. Azt nem mondom, hogy rosszul érzem magam, mert jól elvagyok itthon egyedül, mint minden nap, de jól lenne valakihez odasimulni így este. :)

Én szívesen ápolgatnálak, de úgyis fiatal vagy, vagy az ország másik végén laksz. :D

28F

2014. dec. 31. 23:41
 27/37 anonim ***** válasza:

sosem volt párom, nem is lesz, szóval kénytelen voltam hozzászokni az egyedülléthez.

26F

2014. dec. 31. 23:47
 28/37 anonim ***** válasza:

Én új fent megismerkedtem a társas magánnyal

https://www.youtube.com/watch?v=sf6LD2B_kDQ

Így bírom!!!

ahhoz képest elég jól, persze meg beállva

xD

szerintem áttáncolom magam az "újévebe" :-P

Mit is kérhetnék ettől többet

hmm ..

2014. dec. 31. 23:48
 29/37 A kérdező kommentje:

26 vagyok, nem annyira fiatal. Csak attól félek hogy éjfélkor ugye mindenki azonnal megcsókolja a párját, megöleli a barátait....én meg senkihez nem fogok hozzá érni/szólni és ez az érzés rossz lesz azt hiszem.

Most hallgatom a zenét amit linkelt itt egy srác:)

Boldog új évet nektek!

2014. dec. 31. 23:51
 30/37 anonim ***** válasza:
#30: Ha elmondod, hol laksz, akkor van esély arra, hogy záros határidőn belül odaérjek. Amúgy meg bujék, és le kell szrni minden rosszat. :)
2014. dec. 31. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!