Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pártalanok, akik egyedül vagytok most, hogy bírjátok a magányt?
Beteg vagyok ezért itthon ragadtam...de sok szilveszteri buliban voltam már, régóta vágyom arra hogy kettesben legyek a párommal. Főleg most jó lett volna ha valaki ápolgat:) De szilveszterkor sosincs senkim:D
Van még ilyen magányos szilveszterező?
Szar érzés,de én is már megszoktam igazából...
Világéletemben magányos voltam.
A kulcs a nem rinyalason van. :)
Buek!
Ugyan olyan nap mint a többi, csak most tovább vagyok fent, mert nem szeretnék éjfélkor a durrogásra felriadni.
Zenét hallgatok :)
jelenleg ezt hallgatom: https://www.youtube.com/watch?v=4sO_N4xRxns
19/f
Én már tavaly is "egyedül" szilvesztereztem idehaza a szüleimmel sajnos sok barátom tűnt el mindenki más utakon jár. Én most nézegetem a facebookomat és meglepetésemre sokan töltik otthon hasonlóan a szilveszterüket mint én. Néhányan betegek, sokan a párjukkal vannak kettesben, valaki már családos apuka, anyuka lett így ők sem mentek el bulizni, de van aki szimplán csak egyedül van és valahogy sosem vágyott buliba.
Én sem voltam nagy bulikban szilveszterkor én kisgyerek korom óta a legjobb haverommal töltöttem a szilveszterem tavaly sajnos nem így alakult és egyedül maradtam akkor nagyon ki voltam emiatt, mondjuk voltak okaim is amin akkor végleg eldöntöttem hogy változni fogok. Nekem leginkább a szerelem hiányzik az életemből ezért is döntöttem el hogy változtatni fogok. A 2014 es évemben elég sok sikert értem el főleg a második felében rengeteget változtam, bár még most is "egyedül" vagyok, de most nem is zavar igazán valahogy nem nyomaszt annyira, mint tavaly. Én egyébként nem szeretem a szórakozóhelyeket ahol akkora tömeg van hogy mozdulni nem lehet, de egy kisebb házibuliba vagy összejövetelre szívesebben elmentem volna. De nem is igazán kattogok ezen, megpróbálom túl élni ezt is, én is szívesen lennék valakivel aki szeret, de hát sajnos még nem igazán tudtam egy lánnyal sem megismerkedni, de igyekszem nem feladni és még picit változtatok magamon hogy jobban rám merjenek nézni.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!