Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok kívánni szilveszter éjfélkor?
Figyelt kérdés
Én már több ismerősömnek is mondtam,hogy én mindig kívánni szoktam ilyenkor,ők meg tökre hülyének néztek :D Tudom,hogy sokan fogadalmat tesznek.. Én pl. nem teszek fogadalmat,csak kívánok, más is van aki szokott? :D2014. dec. 31. 22:20
11/24 anonim válasza:
Én nem szoktam,de most kipróbálom hátha bejön :D
13/24 anonim válasza:
eddig nem kellet még sosem,mert minden dolgom összehoztam mindent elértem minden szinten.
viszont 2014 nekem anyagi csőd volt és kur-vára nem szoktam meg a pénztelenséget és a garasoskodást.
ezért fogok kívánni most életemben először.
15/24 A kérdező kommentje:
Hát erre nem gondoltam,hogy most egy csomó embernek meg jön a kedve hozzá,ez tök jó:) Egyébként az a vicces,hogy én mindaddig,amíg ismerőseim kb. ki nem röhögtek,szentül hittem,hogy ilyenkor ez szokás,szóval nálam ez már alapvető dologgá vált:)
2014. dec. 31. 22:25
16/24 anonim válasza:
Próba cseresznye :D bukni nem bukhatok rajta :) 20/l
19/24 anonim válasza:
Én nem teszek fogadalmat, mert kevés rossz szokásom van, ami van, azt meg tudom, hogy úgy se fogom leküzdeni, mert épp a munkámhoz kötődik, vagy valami hasonló. Szóval felesleges bármit is megfogadnom :D
Majd megfogadom azt, hogy ezután se fogok dohányozni xD
20/24 anonim válasza:
Én nem szoktam,de iden fogok és holnap lencset fogok enni!
2013-2014-re nem kivantam semmit lencse se volt és Ez az évem egy nagy xar volt!2éve--- 5.7millat nyertem toton---
Eleg babonas vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!