Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értékeled a mögötted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értékeled a mögötted álló évet?

Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 18:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hát.. elveszítettem magam mellől a tökéletes társat, akivel két életem is leéltem volna. (nem, nem szerelmem, de mégis olyan kötődés alakult ki közöttünk, amit én nem szívesen szakítottam meg..)

Ugyanakkor felkeresett szakmámban M.o. legnagyobb cége, hogy dolgozzak nekik. Ezt visszautasítottam, előbb be akarom fejezni az egyetemet.

Eljutottam a montenegrói tengerpartra a nyáron, hat év után, s az első mondatban említett lánnyal. Csudálatosan szuper volt annak ellenére, hogy akkor már nem jártunk.

Nagyban szélesítettem az ismertségi körömön.

Sikerült rájönnöm, kik az igaz barátaim, kik azok, akikre számíthatok. Sajnos arra is rájöttem eközben, hogy kik azok, akikre nem.

Szóval összességében olyan 10/6-7

2014. dec. 31. 19:05
 22/32 anonim ***** válasza:
Életem legrosszabb éve volt sajnos minden szempontból..
2014. dec. 31. 19:05
 23/32 anonim ***** válasza:

Egészen jó kis év volt, ráadásul valóra vált az egyik álmom is. :)

L

2014. dec. 31. 19:07
 24/32 anonim ***** válasza:

Sz*r.Ugyanolyan magányos év volt,mint a többi...

23/F

2014. dec. 31. 19:12
 25/32 anonim ***** válasza:
Biztos lesz még rosszabb évem is. Emiatt próbálom pozitìvan értékelni ezt az évet.
2014. dec. 31. 19:14
 26/32 anonim ***** válasza:
Felemas zokni. :)
2014. dec. 31. 19:17
 27/32 anonim ***** válasza:
Nos, idén lettem depressziós. Legnagyobb eredményemnek azt tartom hogy még nem nyírtam ki magam. A csavar benne pedig az az hogy mikor néha felszakadoznak a fekete felhők és kitisztul az elmém akkor rájövök hogy nem alakul olyan rosszul az életem ami a fenti reakciót kiválthatná belőlem. Ugyan a családom elmartam magam mellől, barátaim/barátnőm nincs, a szakmámban viszont úgy vagyok sikeres hogy a bennem rejlő potenciál kb. 1/3-ával tudom átadni magam neki. Ezen kívül ez az év az önmegvalósítás jegyében telt el: sok időt fordítottam magamra ami amennyire lehetett boldoggá tett. 25F
2014. dec. 31. 19:24
 28/32 anonim ***** válasza:

Év elején buktam a személyes vállalkozásomat amire egy életet lehetett volna alapozni ha bejön, mellesleg szerettem is csinálni. Aztán nyár végén kitaláltam, hogy továbbtanulok, annyira még nem késtem el, erre készülök mostanság, bár sok időt elpocsékolok/tam, ezen javítani kellene. Szociális téren annyira nem volt rossz, jobb mint az előző években, de még nem az igazi, na meg újabb év nő nélkül :D

Lehetett volna jobb is na.

2014. dec. 31. 19:24
 29/32 anonim ***** válasza:

hát szar volt, de már megfogadtam, hogy jovore minden tolem telhetot megteszek, hogy jobb legyen :) Kezdem azzal, hogy letorlom a WoW-ot a gépemrol :DD

17/l

2014. dec. 31. 19:59
 30/32 anonim ***** válasza:
Sok jó-, ugyanakkor nehéz dologban volt részem, amikből tanultam. Több embernek köszönhetem a sikeremet. Röviden: egy sikeres év áll mögöttem.
2014. dec. 31. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!