Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értékeled a mögötted álló évet?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 18:50
11/32 anonim válasza:
Sikeres felveteli ev elejen, masodik felev unalom es hulyeskedes a suliban, nyar elejen egy lany utana vagyodas, szar nyariszunet, uj kiraly suli, megkaptam a lanyt akiert vagyodtam aztan megcsaltam a mostani baratnommel, az ev vegere boldogsag a gyonyoru baratnom miatt es egy uj barati tarsasag miatt. Egesz jo ev
12/32 anonim válasza:
A legergyább az összes közül. A jövő évem is ilyen lesz.
13/32 opened paradise válasza:
Szeptemberig meseszép volt,utána meg...azt inkább kitörölném.
14/32 anonim válasza:
Viszonlag jólfizető munkám van, van egy egész jó kocsim, de senki sem fekszik le velem.
Ez árnyékolta be az évem, illetve idáíg az összeset.
Kivéve ha épp nem fizetek érte
25f
15/32 anonim válasza:
Rossz volt, és a következő évtől se várom, hogy jobb lesz.
16/32 anonim válasza:
Sokat dolgoztam, év végére lett 1-2 jó munkám és várhatóan ezáltal jövőre is lesz. Idén vettem meg az első autómat úgyhogy nem panaszkodhatok.
17/32 TallandThin Boy válasza:
Szar volt, rengeteg keserűséggel. Ettől függetlenül jó is volt benne.
18/32 anonim válasza:
alkohoool ès kèpszakadààs. kirúgtak a koleszból , lett albérlet. Ja legalàbb nem találkozom anyámèkkal , ennyi jó volt az èvbe lol
19/32 anonim válasza:
Munka szempontjából jó, remélhetőleg a jövő év se lesz rosszabb.
Szerelem és szex szempontjából semmi sem volt, valószínűleg jövőre se lesz. Max ha majd el megyek ribizni vagy prostizni(nekem ugyanaz a kettő).
De igazából nem is hiányzik senki az életemből, meg oldom a dolgokat így is.
20/32 anonim válasza:
Megtettem minden tőlem telhetőt. Lefogytam 32 kilót, megváltoztattam a külsőmet, kifejezetten jó irányba. Régen elhanyagoltam magamat, mostmár adok magamra. Viszonzatlan szerelem is megvolt. Egy családtag elvesztése. Új barátok, sok barát elvesztése. Új célok. 2015, mégmerészebb tervekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!