Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
igen, mondom ebben MI ? nem KI,, de a csaj mitől lenne az? érteeeeed?
ha neked tetszik mert szerinted cuki az egy dolog,, de eleve az arcát alig látni, fogja a súlyt hüüü de cuki,, "juj de aranyos lány létére edzik :3 :3"...
Nem látszik az arca...
Akkor nagyíts rá.
te ennyire hülye vagy kérdező? mit nagyítsak rá?? vagy az el is forgatja és szemből is látni fogom? ÚGY ÉRTEM, HOGY NEM LÁTSZIK, HOGY AZ OLDALA LÁTSZIK, az is alig,,,
de nekem aztán tök mind1, nem mind1 neked hogy kinek cuki kinek nem... kössél már bele az előttem lévőbe is, szerinte se cuki mert szarul csinálta a gyakorlatot..jajj-jajjj.....
neked tetszik az biztos, de ettől még nem lesz cuki, persze biztos az de leszarom
Jó kérdező te tényleg hülye vagy,k képzeld még csak lány se vagyok de mondjuk kövér se,, amugy csak mondom nem minden csaj olvad el attol hogy lecukizzák edzés közben
De én meg lefogadom hogy te valami ***** hülye lehetsz,, de most már gyökzköd a többi ellenzőt mert én már unom
Jol van,akkor,csak nekem és,az 1.nek cuki:)
A többi meg mind ratyi:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!