Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg barátommal szeretnénk forgatni videóblogot. Mi hátránya lehet ennek magyarországon?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy ugye több meleg pár blogját látni és mi is tervezünk egyet, csak ugye M.o-n annyira nem toleránsak az emberek. Szóval megfordult bennünk, hogy nem kéne. (munkakeresésben pl. megtalálják és azt mondják, oké meleg vagy nem alkalmazunk) vagy ilyesmi miatt2014. dec. 30. 22:58
11/19 anonim válasza:
Azt elfelejtettem mondani, hogy engem is érdekel a dolog, ha megcsináljátok, légyszi majd küldd el a linkjét! :)
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Majd ha lesz bármi ide mindenképp jelezni fogom
2015. jan. 1. 19:51
14/19 anonim válasza:
Sok sikert! Kíváncsian várom én is. :)
Szégyellem, de erről a meleg vlogról most hallok először, tudnátok linkelni egy jót? Jöhet angolul is. :)
15/19 A kérdező kommentje:
Én a Lush youtube csatornának (Nick and Matthew) nak néztem meg szinte az összes részét... :)bocsi linkelni nem tudok mobilról :P
2015. jan. 2. 22:32
17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezek a "vlogok" nem hiszem, hogy annyira a tizen/fiatalabb huszonéveseknek ilyen teren elernek az celjukat... megneztem en is egyparat de nem szol (szinte) egyik se fiatalokrol, nem mutaja be oket...
2015. jan. 3. 03:09
18/19 anonim válasza:
Köszönöm! Belenéztem néhány Lush videóba nagyon aranyosak. Azt hiszem nyertek egy subscribeot. :D
19/19 anonim válasza:
sztem nagyon bátor dolog és soknak segítene. és hiánypótló lenne, sokan néznék és sok subscribeoló lenne (én is :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!