Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarországon miért hord...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért hord olyan kevés csaj szőrmét?

Figyelt kérdés
Külföldön tök nagy divat, és szerintem nagyon jól is néznek ki, itthon mégis alig látni.
2014. nov. 4. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezt ahhoz a kevés jó közé sorolom, amit a magyarok jól csinálnak. Giccses, undorító és rohadtul nem praktikus, pedig nem vagy állatvédő. A molyok imádják a szőrmét, csak vegytisztítóban lehet kitisztíttatni, hamar bebüdösödik és már nem azért az egy húszért, de nem vagyunk ősemberek. Oké, a nagyüzemi állattartás nem épp ezt erősíti meg, de legalább a döglött állatokat csak evésre használjuk, ha egy mód van rá, léteznek ezerszer hőtartóbb és elegánsabb anyagok is, ment egy (valószínűleg) védett állat lenyúzott bőre.
2014. nov. 4. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
mint*
2014. nov. 4. 08:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez nálunk miért van így, de számomra a szőrme rettenetesen ódivatú...
2014. nov. 4. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:

A műszőrme giccses, nagyon kevés szép darab van.

Az igazi szőrme nagyon drága, meg az állatvédők még képesek lennének meglincselni az utcán :D

2014. nov. 4. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Fizeted drága? Mind a megvételét, mind a karbantartását? Ja hogy pénzes ribi vagyok akkor, értem én... nos magamtól nem telik rá, ugyan nem is tetszik, de pénzem sincs rá.
2014. nov. 4. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Sok az állatvédő:D
2014. nov. 4. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ruhaként, vagy a bőrükön? :D
2014. nov. 4. 09:27
 8/9 anonim ***** válasza:
A klasszikus szőrme cuccok nekem se tetszenek. A műszörme csúnya is meg gagyi az igazi meg csillag árban van. Az irha kabátokkal semmi bajom olyanom van.
2014. nov. 4. 11:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Az irhák is szépek szerintem.
2014. nov. 4. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!