Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra mi a legvonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mi a legvonzóbb egy lányban/nőben?

Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Az esze, a kreativitása.
2014. dec. 30. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez annyira rafkós kérdés hogy talán még én sem tudom rá a válasz. A bája? Az hogy csábos? Szeretem ha megtud bolondítani egy kicsit :)
2014. dec. 30. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
személyiségre a legvonzóbb az, ha el akar élveztetni. ha rám van kattanva. Ez tetszik, még egy csúnyább lánytól is.
2014. dec. 30. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Számomra külsőleg az, ha szép nagy szemei vannak és gyönyörű mosolya. Azzal engem kenyérre lehet kenni.

Belsőleg meg nagyon vonzónak találom, ha van humora, van benne némi határozottság és őszinte.

2014. dec. 30. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!