Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak félig vagyok biztos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak félig vagyok biztos egy lányban, bele vágjak?

Figyelt kérdés

Sajnos vagy nem, én az a tipusú pasi vagyok, aki egy kicsit olyan mint a nők: jól meggondolom, hogy kivel mit hogy, nem állok le az első szembejövővel stb.

Most lenne valaki, aki talán vállalna is engem, de. Nagyon félek, hogy egy kis idő múlva azt kellene mondanom a hölgynek, hogy "nem, bocsi, nem megy" - nagyon félek, hogy megbántok, vagy jól belémesik, aztán hónapokig szenved.

Ti mit csinálnátok?

2014. dec. 3. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézd,ha úgy érzed,bele tudnál szeretni,akkor próbáld meg vele,de csak akkor,ha ezt tényleg komolyan is gondolod!Nagyon tud fájni,ha egy bizonytalan férfi miatt kell végül szenvedni.Sajnos velem is megcsinálta egy illető,bár nyilván nem szándékosan,de akkor is padlóra kerültem kicsit miatta...Szóval csak akkor vágj bele,ha érzed azt a bizonyos szikrát.
2014. dec. 3. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vágj bele! De előbb élezd meg jól azt a baltát
2014. dec. 3. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el és hagyd békén a kis nőt. Ha szeretnéd, kellene, nem ilyen dolgokon járna a fejed.
2014. dec. 3. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:
csak olyan jó lenne "megpróbálni" igy egyikünkben sem maradnának "mi lett volna ha" kérdések... mert ha nincs meg részemről, akkor abbahagyom, nem várok egy másik nőre és szinlelem a kapcsolatot - csak őt nem akarom megbántani :S
2014. dec. 3. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el:)
2014. dec. 3. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
ismerd meg jól és akkor eltudod dönteni hogy van e benne valami olyasmi ami tetszik benne. "Külső megfog, belső megtart"
2014. dec. 3. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. dec. 3. 22:47
 8/8 A kérdező kommentje:
és ha előre elmondom neki a "játékszabályokat"?
2014. dec. 3. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!