Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha manapság egy lány nem plázacica akkor senkit nem érdekel? 17/L
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 18:47
11/16 anonim válasza:
Engem speciel a "plázacicák" nem vonzanak kicsit sem. A csinos lányokat viszont előbb megnézem, mint az átlagos lányokat, de ez nem azért van, mert feltétlen velük tudnék elképzelni kapcsolatot. Én például biztos nem kezdenék el udvarolni egy átlagos lánynak, ha nem tudnám biztosra, hogy tetszem neki. 17/f
12/16 Noren1989 válasza:
Rossz helyen keresgélsz, kiscsillag. Most akkor kérdezzük meg, hogy miért a divatmajmokra vagytok beizgulva ?
13/16 sancika01 válasza:
szerintem a "menő" fiúk nem menők hanem félre nyalt ecset fejű papagályok és csak a kis lányoknak kellenek.mert egy nő nem az üllepes gatyás fiukban látják a férfit!;) mert egy nő egy férfi miatt érzi magát annak
14/16 anonim válasza:
Miért van az ha manapság egy srác nem gyúrósjózsi akkor senkit nem érdekel? 17/F
15/16 anonim válasza:
Én pont a plázacicákat gyűlölöm...
16/16 anonim válasza:
Lehet hogy rossz társaságban mozogsz (csak olyan fiúk közt akiknek plázacicák kellenek), esetleg sokan vonzónak tartanak Téged, akiket nem veszel észre mert a "plázacicákat preferáló" fiúkra koncentrálsz, rájuk figyelsz, őket veszed észre.
Ez csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!