Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti orulnetek neki, ha a baratnotok Valentin napra egy "erotikus" tanccal lepne meg?
Fel eve vagyun egyutt meg nem fekudtunk le egymassal,szeretek tancolni es eleg jol is megy...
Szerintetek jo otlet?
Hát ez igen sokmindentől függ cica :)
Én pl bnőmet koncertre viszem el, mcdc, stb Majd a lakáson kis romantikus kajálás majd adok neki egy masszázst utána meg valszínű egymásnak esünk :D én kényeztetem 1 órát majd ő engem stb :)
Nekem ez a tervem.
De csak egy szimpla tánc.. hát az is izgató de nemtudom hogy ez lenne e a legmegfelelőbb idő rá. Sztem ezt halogasd addig ameddig még nemfeküdtetek le- mert úgy lenne nagyon ütős a tánc, ha eléggé felizgul majd egymásnak eshettek :P
170cm/49kg...
Es akkor mi lenne ha utanna egymasnak esnenk...rajtam nem mulna;)
**Nemúgysülne el a dolog ahogy szeretted volna és durci meg hasonlók
Szóval valami kedvessel lepd meg - ez még ráér ;) Sztem 22F
"rajtam nem mulna"
Akinek ennél jobb ajándék kell az biztos hogy b*zi.
Bemelegítésnek meg a tánc nagyon is jó ötletnek tűnik.
Sok az agyatlan p*csagyú férfi - imádom hogy kicsit se hasonlítok az átlag ( hú de megkrnm ezt meg azt a nőt - meg csak a sex csak a sex //bacottul sexcentrikus vagyok, ilyen a természetem, de józaneszem akkoris aztmondja másegyebet is kellene csinálni// ) tipusú pasikra, meg akik versenyt csinálnak a sexből :P
Ezt is értékeli bennem bnőm
22F
őszintén, én már ezt baromira unom:D
Eddig majdnem az összes csajom erotikus tánccal lepett meg minden alkalommal (szülianp, névnap, karácsony, valentin, stb)
Beuntam, sajnálom, ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!