Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul vekony lennek? 15L

Figyelt kérdés

7 evig eltem kint Japanban, most haza jottem egy idore es mindenki azzal tamad milyen vekony vagyok. Ott ez teljesen normalis volt, vagyis ott nem azt mondjak hogy milyen vekony vagyok hanem azt, hogy milyen csinos vagyok, es hogy ok is ilyen alakot akarnak.

153cm vagyok es 34-36kg.

2014. dec. 29. 23:48
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sajnalom hogy kivancsi voltam, majd igyekszek kevesbe idegesito lenni a jovoben. Bocsanat.

Erdekelt csupan tenyleg tul vekony vagyok mindenki szerint, vagy nem. Es hogy Japanba miert nem szamitok annak.

De nagyon koszonok minden valasz.:)

2014. dec. 30. 00:16
 22/24 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon...36 kilos egy kezes sulyzokkal tudok bicepszezni.

Szoval egy kézel tudnálak emelgetni:)

2014. dec. 30. 00:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Volt valaki, aki itt említette, hogy ez már anorexia - tisztában van az anorexia jelentésével? Nem hinném, hogy a kérdező szándékosan éhezteti magát. Meg aztán, ott Japánban teljesen más étkezési szokásokat folytatott, mint a hazaiak.

Igen, szerintem is nagyon vékony, ez a testtömeg még ilyen alacsony magasság mellé társulva is már-már veszélyes az egészségre. De egyes embereknek nagyon nehezére esik akár kicsit is hízni, így kapásból anorexiásnak nevezni őket igen sértő dolog.

Kedves Kérdező, 15 éves vagy, nőhetsz még, hízhatsz még. Csak figyelj oda magadra, az étkezésedre, az egészségedre.

2014. dec. 30. 01:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernélek. Ha gondolod írj
2014. dec. 30. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!