Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul vekony lennek? 15L

Figyelt kérdés

7 evig eltem kint Japanban, most haza jottem egy idore es mindenki azzal tamad milyen vekony vagyok. Ott ez teljesen normalis volt, vagyis ott nem azt mondjak hogy milyen vekony vagyok hanem azt, hogy milyen csinos vagyok, es hogy ok is ilyen alakot akarnak.

153cm vagyok es 34-36kg.

2014. dec. 29. 23:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hat azt javaslom fokozatosan (ne egyszerre) kezdj kicsit hizni mert ez nagyon sovany..:/
2014. dec. 29. 23:52
 12/24 anonim ***** válasza:
szerintem k*baszott cuki lehetsz :D 17/F
2014. dec. 29. 23:55
 13/24 anonim ***** válasza:
beléd törne a farkam :D
2014. dec. 29. 23:56
 14/24 anonim ***** válasza:
hát igen... japánban nincs igazi magyar rántott hús, se töltött káposzta,marhapörkölt nokedlival
2014. dec. 29. 23:56
 15/24 anonim ***** válasza:

Azért egy ottani csajnak kicsit más a testfelépítése általában+még tart a vékony= szép divat.

Szerintem állati vékony, Ha engem el osztanánk , akkor kettő ki jönne belőled és még lenne maradék is.

(Egy nagyobb darab pasi vagyok)

2014. dec. 29. 23:57
 16/24 anonim ***** válasza:
kérdező: ha láthatnánk jobban el tudnánk dönteni:)
2014. dec. 29. 23:57
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sovany de ne a magyarok velemmenyevel foglalkozzal ha japanba elsz. A japan kultura elet teljesen mas mint a magyaroke. A magyarok tulsagosan dagattak szornyu hogy nyolc eves kisgyerekeket is kepesek elhizlaltatni. A japanok sovanyabbak sokkal. Teljesen masokat is esznek. De ha a japanoknak tetszel akkor nincs baj. Szerintek japamba sokkal job lehet. Megvennek minden mangat japan kajak:) ha gondolod irhatnal privatba egy uzit hogy mijen kint:)
2014. dec. 30. 00:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Akkor semmi nőies formád sincs gondolom.
2014. dec. 30. 00:07
 19/24 A kérdező kommentje:

Kerestem magamhoz hasonlo kepeket. Szerinem ezek normalis testalkatok. Az osztalyomba a lanyok sem olyan sokkal nehezebbek min en. Olyan furcsa hogy itt meg szornyen vekonynak szamitok.

[link]

2014. dec. 30. 00:08
 20/24 anonim ***** válasza:

úgyis vissza mész nem?

akkor nem tök mind1 mit mondanak?

ez Európa, nem japán...mások az ideálok!

nem is értem mi itt a fennakadás lényege?!?!

mondjuk 15 évesen nem is értem mit kellene remélni ettől az egésztől.

2014. dec. 30. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!