Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok azon a véleményen, hogy a szilveszternek semmi értelme nincs?
Engem nem hajt részegen feküdni az árokba, vagy berúgva szarakodni valami gagyi buliba néhány haverral, meg hasonlók...
Másrészről, miért olyan nagy cucc, ez az egész? Jön egy másik év, de most nem depis hozzáállásból, de tényleg, mi lesz más? Semmi...
A szilveszter megünneplése nem értelmetlen, szerintem jó dolog visszaemlékezni, milyen volt az elmúlt év, és "köszönteni" a következőt.
Viszont év közben is értelmetlennek tartom a mai értelemben vett "bulizást". Voltam többször is, gondoltam, hátha élvezni fogom, ha már mindenki más is élvezi, de tévedtem. Olyan hangos a zene, hogy fáj tőle a fejem, mindenki idétlenül rázza magát, amit táncnak neveznek, és csak akkor tudnak szórakozni, ha hányásig leisszák magukat, másnap meg arra se emlékeznek, hogy hol voltak és mit csináltak. Én ebben nem látok semmi élvezetet. Ellenben pl. egy jó filmmel, társasjátékkal, összeülős sütizős-nasizós beszélgetéssel jól ki lehet kapcsolódni, és még az emlékek is megmaradnak.
"Szegény kérdező nagyon szomcsi most, jól meg kéne dugni, hogy jobb kedve legyen!"
Köszönöm, te hős lovag, de ha nem haragszol kihagynám...
17/F
Attól még kihagynám, sok más lyuk is van...
(megjegyzem, kezdem magam furán érezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!