Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok azon a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok azon a véleményen, hogy a szilveszternek semmi értelme nincs?

Figyelt kérdés

Engem nem hajt részegen feküdni az árokba, vagy berúgva szarakodni valami gagyi buliba néhány haverral, meg hasonlók...

Másrészről, miért olyan nagy cucc, ez az egész? Jön egy másik év, de most nem depis hozzáállásból, de tényleg, mi lesz más? Semmi...

2014. dec. 29. 16:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ezen a napon nem ciki berúgni, ezért szeretik.
2014. dec. 29. 16:43
 12/29 anonim ***** válasza:
51%
Elég szűk látó térről árulkodik, ha azt gondolod, hogy a szilveszter csak a részegségről szólhat
2014. dec. 29. 16:43
 13/29 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Szerintem egyik ünnepnek sincs értelme :D
2014. dec. 29. 16:44
 14/29 A kérdező kommentje:

"Senki nem kötelez arra, hogy te is ünnepelj, nyugodtan töltheted ugyanúgy a napod / estéd ahogy akármelyik másik napot, de miért zavar, ha mások inkább szórakoznak egyet?"

Én meg megkérdeztelek titeket, ez téged miért zavar? Tőlem bulizz nyugodtan. :)

2014. dec. 29. 16:44
 15/29 A kérdező kommentje:

"Elég szűk látó térről árulkodik, ha azt gondolod, hogy a szilveszter csak a részegségről szólhat"

Nézz már körül, mindenkinek arról szól.

2014. dec. 29. 16:45
 16/29 anonim ***** válasza:
Kulturáltan is lehet bulizni. A lényeg, hogy nem kell dolgozni, és lehet kicsit szórakozni.
2014. dec. 29. 16:46
 17/29 anonim ***** válasza:

Dehogynem, üzleti szempontból nagyon jó dolog a szilveszter.

Az emberek ilyenkor ész nélkül megvesznek minden piát, egy halom kaját, amit valószínűleg nem esznek meg, a dealer-ek forgalma is hirtelen megugrik, a szórakozóhelyek rohadt nagyot kaszálnak ilyenkor, szóval nem értelmetlen, csupán másként értelmes.

2014. dec. 29. 16:48
 18/29 anonim ***** válasza:

15. Figyelj, én is egyedül leszek, és én sem szeretem a bulikat - viszont ha valakinek van egy hasonló beállítottságú párja, akivel otthon elvannak ezen az éjszakán, és jól érzik magukat, az szerintem nagyon is jó lehet.

19/L

19/29 anonim ***** válasza:
Ilyenkor lehet jó eséllyel zsebtolvajkodni meg kirámolni pár lakást miközben a tulaj éppen a saját hányásában fekszik a sógorékná' vagy az utcán.
 20/29 A kérdező kommentje:

"Figyelj, én is egyedül leszek, és én sem szeretem a bulikat - viszont ha valakinek van egy hasonló beállítottságú párja, akivel otthon elvannak ezen az éjszakán, és jól érzik magukat, az szerintem nagyon is jó lehet."

Van is, csak nem lesz velem.

2014. dec. 29. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!