Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több fiúnak is tetszem, mégsincs barátom, mi lehet a baj?
Szögezzük le, nem vagyok senkivel bunkó, lekezelő.
(Kivéve persze, ha támadónak, erőszakosnak, tolakodónak érzem a hangnemet felém)
Sokat járok el a barátaimmal, majdnem minden hétvégén. Akkor van, hogy elkezdenek velünk beszélgetni más fiúk is, általában figyelnek rám, kedvesek, meghívnak valamire.
Viszont ilyeneken kívül nagyon nem keresnek, aki igen, az pedig leszögezi, hogy "milyen csodás lány vagyok és érdemelnék valakit", aztán mégsem...
Mi lehet a baj?
17L
Nem vagyok szerelmes.
Már majdnem egy éve ért véget egy komolyabb kapcsolatom, azóta csak egy fiúval alakulgatott valami, de ő elköltözött.
Azóta senki.
Nem tudom, mi az, hogy túl egyedi.:)
De én sem szeretem a kommersz, beállított hajú, Airmax-es fiúkat...
Észrevettem h a lányok között is (nem szeretem, de kénytelen vagyok kategorizálna h megértsd) vannak akikhez mindenki mindig odamegy, vkihez pedig soha senki és ennek semmi köze a külsőhöz.
De külső szempontjából:
Az átlagos lányokkal lehet a legjobban beszélgetni, mert nincs semmilyen ellenszenv vagy érzelem irántuk.
A szebb lányokkal érdekesebb a beszélgetés, velük már van benne egy kis komolytalan flört is.
A szép lányokkal még jobb a beszélgetés, ugyanakkor egy ismeretlennel nem kezdek el csak ugy (az elején benne van egy kis feszengés). Könnyen 'akadnak' fiúkba.
És ezeken kívül van egy ultra kategória is, és azt vettem észre h nekik általában nincs pasijuk, vagy ha van is akkor utána sokáig nincs másik, nincs ilyen ismerősöm, de biztos érdekes lehet velük is beszélgetni.
És ugyanezt tapasztalom szórakozóhelyen is:
"-Józsi menny már oda ahhoz a 10/12-es lányhoz!
- Áááá, túl jó. Látod azt a 10/9-est? Ő közelebb áll az én világomhoz."
Tényleg nagyon sok önbizalom, bátorság és tökösség kell h oda merj menni egy 10/12-eshez.
Lehetséges h vagy az átlagnál szebbek közé vagy az ultra kategóriába tartozol. De ha nem is mindennap, de párszor mindenki életében eljön az a lehetőség h vkivel összejöjjön. Ha nem ma akkor holnap. Ha nem holnap akkor jövőre vagy azután. Csak jókor jó helyen kell lenni.
15-ös szerintem jól átlátta, és megfogalmazta az általános helyzetet, bár ki tudja a kérdező körülményeit.
Amúgy velem is hasonló a helyzet mondják, mondák és semmi.
Tudom, hogy ez így fura, de egy kép sokat mesélne, akár eltorzítva is, talán egyből átlátható lenne a helyzet .
16/F
15.-nek igaza is lehetne, csak ezt a 10-es skálázást hagyjuk már, könyörgöm...Nem lehet így besorolni az embereket >.>
Amúgy lehet neked kellene nyitnod, ezek a mai palik már elvárják, hogy a lány tegye meg az első lépést.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!