Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet járni és szerelmesnek lenni találkozás nélkül?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm sosem találkozott a pasival de járnak és az ország két ellentétes oldalán laknak szó szerint. 20 évesek2014. dec. 28. 18:57
2/9 anonim válasza:
Szerinted lehet szerelmesnek lenni ebbe?
100101110101101011011101111011001110110101
4/9 anonim válasza:
Mi is igy vagyunk :) es nagyon szeretjuk egymast :) holnap tali :))
5/9 anonim válasza:
Magamból kiindulva én nem tudnék elképzelni így egy kapcsolatot. Csak abba leszek szerelmes, akivel tudok találkozni is.
Lehet másnak megy így is, nekem nem. Nem vagyunk egyformák.
6/9 anonim válasza:
Magamból kiindulva nem. Nekem kell a személyes találkozás, beszélgetés ahhoz hogy valaki közel kerüljön hozzám. Természetesen nem vagyunk egyformák, így persze előfordulhat az is hogy szerelmesek egymásba.
7/9 anonim válasza:
azért mert skype elött recskázol a netes nődnek, attól még szűz maradsz
8/9 anonim válasza:
Én Angliában lakom, és facebook-on ismerkedtem meg egy fiúval még tavaly. Mondjuk a nővérem ismerte mert a volt barátja a szomszédja. Sokat beszélgettünk és mikor nyáron haza mentem nyárom, össze is jöttünk... nagyon szerettem:) Igazából én nem hiszek az ilyenben, magamból ki indulva maximum csak vonzódnak egymáshoz.
9/9 anonim válasza:
Találkozás nélkül járni? Azt hogy csinálod? Fából vaskarika?
Te nagyon ügyes lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!