Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem őt. Próbálom elfelejteni de nem megy. Mit lehetne ezekután tenni?
Elkerülni sajnos nemtudom mert osztálytársak vagyunk.Még év elején jöttünk össze, de két hónap után szakitottunk.Próbálom őt elfelejteni,próbáltam keresni más pasikat,bebeszélni magamnak hogy tetszik, de pár hét múlva mindig rájöttem hogy nekem senki se kell igazából csak Ő.Normális hogy majdnem 4hónappal szakításunk után énmég mindig nembírom elfelejteni?Viszont ő meglehetősen bunkó velem és még be is szólogat,ennek ellenére én imádom....sőt éjszakánként még vele is álmodom:SViszont szeretném őt végleg elfelejteni,de mindig visszakanyarodok hozzá.Mit lehetne tenni?
15/L
Kicsit én is hasonló helyzetben vagyok, csakhogy mi még össze sem jöttünk...
Tudom, hogy milyen nehéz minden nap újra meg újra látni. Mégis, ha nagyon nehéz, talán átgondolhatnál egy másik osztályt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!