Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőknek?

Figyelt kérdés
Már tènyleg nem tudom mi.kell a nőknek :( pénz/szerenyseg.inteligencia/bunkosag torodes/nemtorodes..? Leteznek meg igaz szerelmek s nn erdek kapcsolatok?
2014. dec. 28. 00:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Ez akkora marhaság már bocsánat....pénz, hírnév meg bunkóság....ezzel legfeljebb a ri...cokat és a plázacicákat foghatod meg....Én csinos, és értelmes nőnek tartom magam, mégsem érdekeltek sosem ezek.... a párom igen messze van egy kigyúrt adonisztól, nincsenek milliói, nem bunkó és nem sz@r le,sőt, odafigyel, kedves, megértő, és támogat, cserébe gondoskodhatok róla és örömet szerezhetek neki, és semmi pénzért nem cserélném le az itt leírt nagymenőkre....22 éves vagyok, úgyhogy pont beleeshetnék ebbe a korosztályba, de hála égnek a kivételt képzem. Számomra egyébként a belső a fontos, és itt most nem a sablonra gondolok, hogy legyen cuki meg romantikus stb, nem is arra hogy mennyire egészséges a mája....legyen összeegyeztethető az életfilozófiánk, az, ahogy a jövőnket elképzeljük, legyenek céljai, és természetesen őszinteség, hűség. Nekem sokkal fontosabb az, hogy talpraesett legyen, és ne csak tengjen lengjen az életben hanem legyenek, tervei, mint az hogy olyan vastag legyen a karja (vagy a pénztárcája) mint a combom...de biztos én látom rosszul :)
2014. dec. 28. 00:19
 22/27 anonim ***** válasza:
59%
Azert elesen kirajzolodik a valaszoknol h itt miert rohangalmennyi szingli:-)
2014. dec. 28. 00:19
 23/27 anonim ***** válasza:
19-es, hogyan kell nőként bánni egy nővel?
2014. dec. 28. 00:20
 24/27 anonim ***** válasza:
21 igaz
2014. dec. 28. 00:23
 25/27 anonim ***** válasza:
21-es, aki nem kerülgeti a forró kását.
2014. dec. 28. 00:24
 26/27 anonim ***** válasza:
igazából nem kell nekik, de ha van pénzed és hozzá eszed hogy jól kihasználd az ez által kapott lehetőségeket, akkor sok nőt meg tudsz hódítani, és nem kell bunkónak lenned, sem izompólóban túráztatni a 7-es bmw-t ahogyan itt sokan elképzelik, de egy jól szituált, sportos, ápolt, úriemberre aki a saját lábán áll, van szép ház, lakás, jó kocsi már inkább tapadnak a nők, csak ha a pénzről van szó végletekben gondolkoznak, pedig pénzes pasi kell nekik csak nem olyan bunkó gengszter körítésben azok inkább a 90-es években 2000-es évek elején voltak menők, most egy 30-as tanult jól kereső mérnök, vagy hasonló kaliber a favorit, az hogy mellé magas, izmos, jóképű már csak hab a tortán
2014. dec. 28. 00:42
 27/27 anonim ***** válasza:
76%
ezt amúgy annyira bírom :D szingli pasik, vagy akiket átcseszett 1-2(vagy több) lány, általánosít, hogy mindegyik egy rohadt K, és csak a pénzes menő bunkó csávókra buknak, csajok akik szinglik, vagy átcseszte őket 1-2(vagy több) srác, általánosít, hogy minden pasi bunkó és csak kihasználnak és csak megdugni akarnak, aztán meg megy az egymásra mutogatás.... Tinik, ez egy ilyen korszak, majd felnőttök és megkomolyodtok (remélhetőleg) ;)
2014. dec. 28. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!