Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csakis az érett nőknek tetszem. Mit tegyek ez ellen?
Magas,sportos de nagyon jófiús,szolid külsejű fiú vagyok. Belsőre is csendesebb,olvasott,kondizok,zenelek,tancolok szoval olyan "nyugis".
A korosztályomban idealnak szamító felnyírt hajú,arrogans,nagyhangú fiúkkal sajnos/szerencsere semmi közös vonasom ezert a lanyok tesznek a fejemre. Nem erdeklek senkit.
Nálam 10-15 evvel idősebb nőknek kifejezettem tetszem, helyesnek mondanak,jobban tudok velük beszélni, ők a hobbijaimat is ertekelik de hozzajuk kisfiú vagyok még.
Ezzel mégis mit kezdjek? A hozzamillőek lesz**rnak, akiket erdeklek azokkal nem illünk össze.
Honnan szerezhetnek baratnőt?
19/F
Ez a hozzáállás rossz. " de hozzajuk kisfiú vagyok még."
Vannak olyan 30-as nők is, akik sokkal fiatalabbnak néznek ki koruknál. Szerintem mai világban már semmi gond ezzel, nem érdekelne senkit 10 év korkülönbség.
Irányítsd őket hozzám! :D
Amúgy is öregebb vagyok tőled.
Csak éppen ők már igényelnek némi egzisztenciát és hazasodni is szeretnenek meg gyereket. Teljesen megertem hogy magat eltartó felnőtt nőkent nem akar egy olyannal összallni akit apuci/anyuci tsrt el.
Egy ilyen korú komoly,értelmisegi nő nem nagyon fog egy tinivel henteregni.
Flörtölgetünk kicsit meg ilyenek de ők közben gőzerővel keresik a kapcsolatot FÉRFIAKKAL.
Ettől meg probalkozom cssk realis esely az nincs.
Akkor keress a fiatalabbak közt, nem igaz, hogy nincs 23
-25 év körül sem egy normális lány... :)
Aki meg lesz*r, az nyilván nem hozzád illő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!