Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csakis az érett nőknek tetszem. Mit tegyek ez ellen?
Magas,sportos de nagyon jófiús,szolid külsejű fiú vagyok. Belsőre is csendesebb,olvasott,kondizok,zenelek,tancolok szoval olyan "nyugis".
A korosztályomban idealnak szamító felnyírt hajú,arrogans,nagyhangú fiúkkal sajnos/szerencsere semmi közös vonasom ezert a lanyok tesznek a fejemre. Nem erdeklek senkit.
Nálam 10-15 evvel idősebb nőknek kifejezettem tetszem, helyesnek mondanak,jobban tudok velük beszélni, ők a hobbijaimat is ertekelik de hozzajuk kisfiú vagyok még.
Ezzel mégis mit kezdjek? A hozzamillőek lesz**rnak, akiket erdeklek azokkal nem illünk össze.
Honnan szerezhetnek baratnőt?
19/F
ha azt várod,hogy ők menjenek oda hozzád,amire az írásodból következtetni lehet,akkor sehogy nem lesz nőd,csak valami véletlen folytán.
ha meg bejössz a 30-35 éves nőknek,akkor a korosztályodnak is bejössz külsőre,csak ők roha-dtul nem fogják ennyire direktben kimutatni.
szóval valószínűleg nem a külsőddel van a baj,hanem hogy nem vagy szociális,vagyis a második mondatodban a "sajnos" az érvényes.
a fiatal csajok felcsípéséhez tűz közelben kell lenned,otthonosan kell mozognod társaságban.
ezek a lényegek.
Én épp arra várok, hogy egy 20 éves srác jól megdöngessen... (még hogy nem akarnak ennyi időssel henteregni...)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!