Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem? Hogyan tekintsek rá?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit kb két éve ismerek. Eleinte barátok voltunk aztán én elkezdtem többet érezni iránta de ő közben összejött egy közös ismerősünkkel, de ennek ellenére én elmondtam neki hogy mit érzek. Megbeszéltük, beletörődtem a dologba és túlélte a baràtságunk. Továbbra is nagyon jó barátok maradtunk és nekem is lett közben barátnőm és ez így jó is volt. Aztán ő is szakított a barátjával meg én is a baràtnőmmel és még mindig jó barátok voltunk. Aztán újra lett barátja. Az utóbbi hónapokban pedig már szinte egyáltalán nem beszéltünk. Akárhányszor írtam neki meg se nézte. Majd tegnap végre visszaírt és olyanokat mondott amiből az sült ki hogy nem érdekli mi van velem. Én írtam neki hogy hiànyzik a barátságunk meg a régi beszélgetéseink, erre ő csak annyit mondott hogy nem érti hogy mégis miért hiànyzik nekem. Bocsánat a fogalmazásért. Szét vagyok esve. 17/F2014. dec. 27. 18:59
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Nagyon szoros barátság volt. Tú sokat jelent(ett) nekem.
2014. dec. 27. 19:10
3/6 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok légyszi
2014. dec. 27. 20:47
4/6 A kérdező kommentje:
Írjatok légyszives!!! Nagyon fontos lenne!
2015. jan. 5. 19:28
5/6 anonim válasza:
Valószinüleg ez az uj barát kavart be. Sajnis ilyenkor nem.tehetsz semmit :(
6/6 anonim válasza:
Pedig valahogy muszáj lesz elfelejtened, mert szemmel láthatóan Őt egyáltalán nem érdekli, hogy mi van veled. És nem érdemli meg, hogy rá pazarold az energiádat. Tudom, hogy ez milyen, de ha igazán jó barátod lenne, vagy ha akarna tőled bármit is, akkor nem így reagált volna.
Könyöröghetsz neki, de szerintem nem sokra mennél vele, és akkor megalázkodnál előtte, ami szintén nem egy barátsághoz, mintsem annál többhez illő dolog.
Nehéz lesz, és hiányozni fog még egy ideig, de szép lassan ki megy majd a fejedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!