Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakótárssal való gondok! Hogyan kezeljem?
Csajok egymást között furkálódók, alattomosok, jobb ha megbarátkozol vele egy életre. Ezért is szeretek csajokkal együtt lakni, mert velünk teljesen másképp viselkedtek.
F
először is, mert nem bírom kihagyni: lakótárSAMon. :D
másodszor: ne a kettőt vagy a másikat kérdezd meg, hanem azt, aki (idézem) " A másik 2 lakótársak beszélnek velem, de ha ott van ez az utálkozó, akkor mindketten megváltoznak... " megjött azzal beszélj. lehet az is, hogy a buli után / előtt v valamikor a környékén valaki mondott neki valamit (és persze hazudott) és ezért ilyen. sry a fogalmazásért de most ki vagyok. :D
2. köszi a javítást, de külföldön élő magyar vagyok, ezért ne lepődj meg a helytelen nyelvtanomon! :)
Amúgy én is ezt gondolom, h ez itt a probléma... H míg én buliztam, ők hárman pletykáltak. Én egészen más világban élek, mint pl ők ketten a másik csajjal. Ők szoli, hajfesték, műköröm, Amensia ruhák stílusúak, én meg az egyszerű kategóriás. Nem hanyagolom el magam, de egyszerű ruhákat viselek. Én barátkozok az osztálytársaimmal,velük is kijárok a városba, míg ők csak ketten mennek mindenhová, másokkal nem..
Az egyik órán beszélgettem az egyik fiú osztálytársammal, akivel jól kijövünk egymással és úgy tűnik, h a csajszinak tetszik a srác és mivel meglátta, h én milyen jóba vagyok vele, egyből oda jött hozzám és elkezdett csacsogni velem, h a srác rá is figyeljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!