Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkál? (hogy kezeljem? )
A pasimnak van egy haverja. Évente kb 3szor találkozunk olyan buliban, vagy kiránduláson, ahol barátnők is vannak.
Ilyenkor a többiek előtt folyton megjegyzéseket tesz rám.
Pl: Sohasem bírta az ilyen, lányokat (mint én).....Vagy: túl kicsi a mellem... Vagy: minek van rajtam ilyen ruha ... Vagy: mi ez a kellemetlen szag? (a mikor felém szimatol)... Vagy:jobb is ha nem ülök az asztalukhoz... Vagy: Csak idő kérdése, h vége legyen a pasimmal... Vagy: Nagyon pénzéhes vagyok...
Sokszor elsírom magam, mert annyira megbánt (persze nem rontom el a bulit hisztivel, mindig elvonulok, h ne lássák). Egyszerűen olyan dolgokkal bánt, amiről nem tehetek, vagy olyanokkal, ami nem is igaz.
Rajtam kívül mindenkit elfogad maga körül. (Vagy legalábbis a háta mögött beszéli ki.) Engem meg nyíltan, szemben aláz.
Nem vagyok sértődős, próbálom elkerülni. Tiszteletben tartom a véleményét. Csak értetlenül állok előtte.
Hogyan kezeljem? Főleg, h amikor kettesben vagyunk jókat beszélgetünk.
A pasim azt mondja, h ne vegyem fel, csak a pia beszél belőle. (Bár annyira nem részeg sohasem. Mondjuk én sem akarnám elrontani a többiek jó hangulatát egy veszekedéssel.
Nemrég voltam akkora marha, h felköszöntöttem a névnapján. Azóta azt mondja, h rá akarok mászni, mert neki több a pénze.
Ennél többször nem akarok vele beszélni.
agyatlan gyökér-.-
Hát én a helyedben négyszemközt jól megmondanám a magamét neki aztán kész ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!