Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálják a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják a lányok a ragaszkodó srácokat?

Figyelt kérdés
Aki tud igazán szeretni, és ragaszkodik a másikhoz mert van kit szerethet, hisz eddig soha em volt neki.
2014. dec. 27. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Mert többnyire érzelemvámpírok és úgy ragadnak akár a piócák, ez hosszútávon pedig kikészíti őket.
2014. dec. 27. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Mert megfojtják őket a szeretetükkel. Emellett ki is sajátítják valószínűleg.
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért mert találkoztál egy-két ilyen lánnyal nem kéne mindegyikre rámondani. Sőt én pont az ellenkezőjét vettem észre.
 4/11 Katolikus plébános ***** válasza:
56%
Azért mert biztos az nem terndy ha szeretik őket, meg ügye a lányok szeretik ha megalázzák őket.
2014. dec. 27. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja persze ezt a ragaszkodás normális kereteken belül értem. Nem azt, amikor szinte megfojtja ezzel a szeretettel.
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy utálják őket. Persze lehet, hogy eddig csak olyanokkal találkoztál, akik ettől megriadtak, mert ők még nem szeretnék magukat lekötni, vagy nem tudom, de rengetegen vannak, akik másképp gondolkodnak.
 7/11 A kérdező kommentje:

Normális keretek között értettem, nem kisajátítást 100% os ellenörzést beteges féltékenységet.

Arra gondoltam, hogy igazán szereti/szerelmes a fiú a lányba, szereti ölelni, szeretni,simogatni,vele lenni amikor csak tud. Érezni az illatát stb.

Szó nincs beteg kisajátításról vagy bármi másról.

2014. dec. 27. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem megy át beteges dologba akkor nekem pl semmi bajom nincs vele..Sőt,ilyet szeretnék..
2014. dec. 27. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Igaza van az atyának. A lányok nem szerelemre, gyengédségre, ragaszkodásra vágynak, hanem megalázásra és bunkóságra.
2014. dec. 27. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:
erre ámen! pedig nem hiszek.:D
2014. dec. 27. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!