Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 hete mandula gyulladásra írtak fel nekem egy Antibiotikumot, (Curam DUO 875mg/125mg. filmtabletta) ez a gyógyszer szedése alatt vettem észre több mellékhatást: hasmenés, émelygés, bőrszáradás.. és köztük jön a legidegesítőbb: a fitymám szárazabb, és nagyon vékony gyűrű szerű enyhe szűkület lett rajta.. sajnos ez egy aktus alatt picit kirepedezett, azóta pihentetem.. Kenem testápolóval, és Canesten-el is.. Mit javasoltok? Lankadt és merev állapotban és hátra tudom tökéletesen húzni, nem fáj, csak kellemetlen. 18/f2014. dec. 27. 12:35
1/3 anonim válasza:
Hát én azt, hogy ha még szeded ne szedd. És életemben nem hallottam még erről, pedig volt már párszor mandula gyulladásom. Biztos valami noname sz..r... Szóval javasolnám, hogy ha legközelebb felírnak valamit szólj, hogy ez nem kell, illetve én a helyedben elmennék a dokihoz, és jelezném neki, hogy ez és ez történt a gyógyszer szedése óta, aki nyilván elküldene vérvételre, hogy kiderítse melyik összetevőre vagy allergiás. És ha megvan, akkor már el is van kerülve a jövőben a hasonló probléma, ha jó fej még egy csodakrémet is felír a pcsödre.
2/3 A kérdező kommentje:
Az árát és a gyógyszer mennyiségét már furcsállottam, mikor műtöttek 4 db Antibiotikum volt ennek 5x-se.. Nem is ez a lényeg, már nem szedem.. Köszi a válaszod!!
2014. dec. 27. 12:44
3/3 anonim válasza:
Ne bízz ilyenekben, én egyszer majdnem belehaltam egy tüszősmandula gyulladásba, (először én sem tudtam, hogy az ilyen veszélyes) mert a doki ilyen noname szutykot írt fel. Aztán a másik doki egy injekcióval kikúrált... Még azt tudom javasolni, hogy válts orvost, én sem járok már azóta a régihez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!