Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit javasoltok? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni! 18 éves fiú vagyok és nem igazán találom a számomra megfelelő társaságot.Gondolok itt a baráti alapú ismerkedésre(a párkapcsolati részét nem is részletezném)

Elképzelhető,hogy magasak az elvárásaim,ezt nem tagadom.

Néhány közülük: intelligencia,műveltség,reális gondolkodásmód, egyedi személyiség(ne majmolja a tömeget csak azért,hogy "menő" legyen).

Elég introvertált vagyok,valamint több személyiségteszt alapján az INTJ kategóriába tartozom (és illik is rám a jellemzés,nem csak a teszt alapján).

Tény,hogy ez megnehezíti a dolgot,de próbálok ellene tenni.

Ezek után szeretnék tanácsot kérni. Hol és/vagy hogyan ismerkedhetnék a fentiekben leírt jellemű emberekkel?

Előre is köszönöm!

2014. dec. 1. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
A mai világban elég nehéz dolgod lesz. Sok sikert!
2014. dec. 1. 14:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom,tapasztalom sajnos :/

De azért köszi!

2014. dec. 1. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:

én is INTJ típusú vagyok nem éreztem, hogy ez hátrány lenne...

én pl neten ismerkedem elég sokat, játékok, fórumok...ha van szakmád pl az azonos érdeklődési kör jó alap lehet...de nem állandóan arról beszélni...tehát pl szakfórumokon próbálkozhatsz...meg sokszor egy hülye többet tud adni mint egy "értelmes"...legalábbis én a kreativitás + tudásom párosításával ezt tapasztalom...1-1 vicces/buta megjegyzés elég komoly gondolatmenetet indíthat el...

2014. dec. 1. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek. 21 vagyok és a korosztályod elnézve, hááát valószínűleg nekem se lennének barátaim. Próbálkozz idősebb környezetben.
2014. dec. 1. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:

#3 Köszönöm! Megpróbálok valami hasonlót.

#4 Ez már nekem is megfordult a fejemben.Igazából nem tudom,hogy venné ki magát a dolog,ha pl olyan korosztállyal elegyednék szóba,mint a tiéd. Ezért talán egy kis félelemérzet is van bennem.

De köszönöm a válaszod!

2014. dec. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!