Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Am segítség! Tom elég gázosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Am segítség! Tom elég gázosan hangzik, de soha nem jártam senkivel. és az mien mitszoktak csinálni?

Figyelt kérdés
most szeretne járni velem valaki.és most h mondjam el hogy olyan droid vagyok h azt se tom h micsinálnak egy járáson belül. valaki kérlek leírná?. ui.nyugodtan lehülyézhetek de még ettől nem leszek okosabb.:D
2010. febr. 3. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
ez jön magától nem kell könyv szerintt cselekedni amit érzel azt kell tenni ha szerelmes leszel ugyis tudni fogod .
2010. febr. 3. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha gyakorlott a pasi akkor csak hagyd magad. Ha nem gyakorlott akkor meg gyakoroljatok egyutt
 3/9 anonim ***** válasza:
ez jön magától nem kell könyv szerintt cselekedni amit érzel azt kell tenni ha szerelmes leszel ugyis tudni fogod .
 4/9 anonim ***** válasza:
Beszélgetnek,közös programok,stb..A kérdésből ítélve olyan 14-15 lehetsz. Programokra pl:most tél van,menjetek teázni,korizni,ismerkedjetek egymással és következő szinteket szerintem már magatoktól is érezni fogjátok,hogy minek mikor jön el az ideje.(kézfogás,csók,stbstb..)
 5/9 anonim ***** válasza:

azt jelenti, h egy pár vagytok... ő a te barátod/barátnőd és fordítva... ilyenkor puszilkodtok, fogjátok egymás kezét és együtt mentek moziba, fagyizni (persze nyáron :D ), meg ilyen közös programokra...általában akkor jár egy fiú és egy lány, hogyha tetszenek egymásnak...szóval nem csak berátok, hanem szerelmespár :)

amúgy nyugi, mikor életemben először jártam valakivel, akkor 8 éves voltam és én se tudtam mit jelent :D a srác megkérdezte, én meg mondom, persze, járjunk :D a nagy járás arról szólt, h egész nap fogócskáztunk és együtt játszottunk a playstation-ével :D

2010. febr. 3. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
am hány éves vagy??
2010. febr. 3. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
ez télleg jön magától amit jónak látsz azt csináld
2010. febr. 4. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:
király köszönöm föleg h nem oltotok ezerel xD hát igen 14 - 15 ...(Y)
2010. febr. 6. 07:20
 9/9 A kérdező kommentje:
próbáltam elég nyomin megfogalmazni de látom nem jött be...titeket nem lehet becsapni ..:D
2010. febr. 6. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!