Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsony másnapján hogy lehet ezt feldolgozni?
Mikor mindenki szerelmes képeket tesz fel, neked pedig egy lány azt mondja, hogy SOHA nem jönne össze veled, sőt, ha egy lakatlan szigeten lennénk inkább vízbe fulladna.
Pedig régebben sokat beszélgettünk, sőt egyszer csókolóztunk is, aztán megszakadt a kapcsolat és amikor megkerested beszélgetni már ellenséges volt veled.
tudod,ezt neked kell ott legbelül belátnod,h nem olyan jó ember ő ,aminek tűnik.ha valaki ilyet mond,mint amit írtál,akkor nem érdemli meg a te ráfordított energiád.
én lány vagyok,de abszolút nem élek vissza a helyzettel,h lány létemre elküldhetem akárhová a bepróbálkozókat. lehet ezt finoman is kezelni,emberségesen.
akkor van gáz,ha az adott fiú nagyon nem akarja megérteni,akkor tényleg nehéz emberséges maradni,de megoldható. ezzel leírta magát, ne bánd ,nem ér meg. ezt tudatosítsd magadban
piával ;)
Vagy tedd féltékennyé a csajt
Én csak ennyit válaszoltam volna mielőtt angolosan távozok: akkor találkozunk a lakatlan szigeten! (mindeközben mosolygok és kacsintok egyet)
Garantáltan meg fogja ütni a guta, többet viszont nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!