Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ki tartja itt magát helyesnek/szívtiprónak?
Csak kíváncsiságból, olyan srácok akik ezt gondolják magukról, küldenétek egy képet és elmondanátok miért tartjátok magatokat jóképűnek? :) Nem, nem egy beteg sorozatgyilkos vagyok,csak egy unatkozó lány akit érdekelne mi alapján látják magukat megnyerőnek a férfiak. Nem társkeresési szándékból!
17l
Nem, nem bántottál meg minket sweetheart. A gond az az, hogy MEGRÉMÍTETTÉL minket. Ma este egyáltalán nem tudtam aludni MIATTAD. Végig az járt a fejemben, hogy egy pszichopata Gasai Yuno típusú 17 éves lány eljön, megerőszakol, megkínoz és megöl!
Tisztelettel,
A jóképű, helyes és okos fiú - aki senkitől se fél, csak a 17 éves pszichopata lányoktól.
U.I: Egyáltalán nem trollkodásnak szántam. Tényleg megvagyok rémülve.
21. Anime, anime everywhere.
Amúgy én kicsit furán állok ehhez, mert ha kipihenem magam, beállítom a hajam (nem kell semmi komolyra gondolni, csak kicsit komolyabb fésülködés), rendesen van nyírva a szakállkezdeményem akkor meg vagyok gyõzõdve róla, hogy olyan k**va jól senki nem nézett ki még mint akkor én.Egyébként olyan kicsit átlag felettinek tartom magam.
Plusz legyen éppen bármilyen arcom, ha valamiért félpucér vagyok (strand, orvos, valami) akkor teljesen biztos vagyok benne, hogy elég sok mindenkit meg tudok szerezni.
Én szerintem átlagos vagyok, (de nem ilyen félrecsinált páwa gyerek). A lányokból is csak az átlagosak szoktak beszélgetést kezdeményezni velem. Félénk vagyok néha, olykor merészebb. Szívtipró vagyok, bár nem fizikai értelemben, eddig még nem tapasztaltam, hanem lelkiekben aki odafigyel az élet adta apró örömökre.
Amúgy a gondolataim túlhaladnak a korombeli 15-16 évesek divat témáin, egy szóval okos vagyok :P
(Képet pedig ebből kifolyólag nem is küldök.)
15,7/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!