Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ki tartja itt magát helyesnek/szívtiprónak?
Csak kíváncsiságból, olyan srácok akik ezt gondolják magukról, küldenétek egy képet és elmondanátok miért tartjátok magatokat jóképűnek? :) Nem, nem egy beteg sorozatgyilkos vagyok,csak egy unatkozó lány akit érdekelne mi alapján látják magukat megnyerőnek a férfiak. Nem társkeresési szándékból!
17l
Haha! Most már mindegy! Úgy sem hiszünk neked. TUDJUK NAGYON JÓL, hogy helyes, jóképű pasikat keresel, hogy aztán mindenféle beteg kínzások után végezhess velük, mert te egy beteg sorozatgyilkos vagy! De engem nem ejtesz ám át!
Tisztelettel,
Egy helyes és jóképű pasi, aki okos is.
Szerintem nem nézek ki olyan rosszul
meg vagyok magammal elégedve
jó lehet te nem lennél de bíznék benne hogy nem látsz csúnyának
17/F
akkor elemezgesd ki magad,minek neked jóképű farok neten keresztül,az mire lejut beléd....:)
próbálkozz élőben.
Hülye aki küld képet,aki az, azt nem érdekli a te véleményed.
Kikérem magamnak én simán ennek az oldalnak a színvonala felett állok...
17/F
Én beszari ember vagyok, kisgyerek. Félek felelősséget vállalni, nem merem kimondani, ha probléma van, inkább magamba fojtom érzéseimet. Mindennek tetejében lusta vagyok tenni ez ellen, félek is. Félek ismerkedni, soha nem volt barátnőm éppen ezért, és nem is érzem rá magam késznek. Változtatni pedig nem fogok, vegetálok tovább. Szeretnék nem ilyen lenni, de megtorpanok, ha már tenni is kellene érte valamit. Ez vagyok legbelül. A képen nem ezt látnád rólam.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!