Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ki tartja itt magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ki tartja itt magát helyesnek/szívtiprónak?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból, olyan srácok akik ezt gondolják magukról, küldenétek egy képet és elmondanátok miért tartjátok magatokat jóképűnek? :) Nem, nem egy beteg sorozatgyilkos vagyok,csak egy unatkozó lány akit érdekelne mi alapján látják magukat megnyerőnek a férfiak. Nem társkeresési szándékból!

17l

2014. dec. 26. 22:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Haha! Most már mindegy! Úgy sem hiszünk neked. TUDJUK NAGYON JÓL, hogy helyes, jóképű pasikat keresel, hogy aztán mindenféle beteg kínzások után végezhess velük, mert te egy beteg sorozatgyilkos vagy! De engem nem ejtesz ám át!

Tisztelettel,

Egy helyes és jóképű pasi, aki okos is.

2014. dec. 26. 22:54
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nézek ki olyan rosszul

meg vagyok magammal elégedve

jó lehet te nem lennél de bíznék benne hogy nem látsz csúnyának

17/F

2014. dec. 26. 22:55
 13/25 anonim ***** válasza:
12%

akkor elemezgesd ki magad,minek neked jóképű farok neten keresztül,az mire lejut beléd....:)

próbálkozz élőben.

Hülye aki küld képet,aki az, azt nem érdekli a te véleményed.

2014. dec. 26. 22:56
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Jóképűnek mondanak. Szívet is tudnék tiprani éppen. Csak tudod, engem a komoly dolgok érdekelnek kicsilány! :D
2014. dec. 26. 22:57
 15/25 anonim ***** válasza:
itt? mindenki helyes/szívtipró... :DDD
2014. dec. 26. 22:58
 16/25 anonim ***** válasza:
3%

Kikérem magamnak én simán ennek az oldalnak a színvonala felett állok...

17/F

2014. dec. 26. 22:59
 17/25 A kérdező kommentje:
Minden kedves komment-huszárnak üzenném. Értem a viccet fiúk de nem vagytok jópofák tisztelet a kivételeknek ez a válasz a bunkóbbaknak szól. Nem rosszindulatból írtam ki ilyen kérdést. Nekem nem állt szándékomban megbántani senkit és megköszönném ha a gonosz rosszindulatú megjegyzéseket mellőznétek. Aki mocskolódni akar ne írjon és kész.
2014. dec. 26. 23:00
 18/25 anonim ***** válasza:

Én beszari ember vagyok, kisgyerek. Félek felelősséget vállalni, nem merem kimondani, ha probléma van, inkább magamba fojtom érzéseimet. Mindennek tetejében lusta vagyok tenni ez ellen, félek is. Félek ismerkedni, soha nem volt barátnőm éppen ezért, és nem is érzem rá magam késznek. Változtatni pedig nem fogok, vegetálok tovább. Szeretnék nem ilyen lenni, de megtorpanok, ha már tenni is kellene érte valamit. Ez vagyok legbelül. A képen nem ezt látnád rólam.

21/F

2014. dec. 26. 23:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Én szerintem helyes vagyok csak még hiznom kéne pár kilot :DD ha gondolod írjhatsz és küldök képet :D (de akkor te is :PP)
2014. dec. 26. 23:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Mostanában kezdek megbékülni magammal, mármint kinézetileg. Mondjuk lehet azért mert elég sok lány kezdeményez? :O azóta belsőleg is sokat változtam, szerintem egy f..szkalap lettem, bár ezt pszichológus előtt nem illik mondani, mert lehet félre érti, holott ezzel semmi gond, végülis csak egészséges önkritika. Üzenetbe diagnosztizálhatsz ha gondolod :p 23f
2014. dec. 26. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!