Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha valaki tartja a szemkontaktust?
Figyelt kérdés
Ha velem (férfi) szembe jön az utcán egy lány/nő és már messzebbről látom, hogy néz rám folyamatosan (én is rá), aztán, amikor mellém ér, akkor sem kapja el a tekintetét.
Más semmi, amúgy.
2014. dec. 26. 21:33
1/3 anonim válasza:
Te miért tartod..?
Innen indulj ki
2/3 anonim válasza:
Jé ilyen velem is van fiúkkal is akkor meleg néz? és én is meleg vagyok?
3/3 anonim válasza:
Ha közben egy mosolyt is megereszt, akkor egy kis elismerést, ha nem akkor csak annyit, hogy "egy kis szemezéssel nem tudsz zavarba hozni, jó nő vagyok, hozzászoktam már hogy megbámulnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!