Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyértelműen pozitív, ha egy nő sokáig tartja veled a szemkontaktust?
Figyelt kérdés
Olyan csajról beszélek aki nagyon gyönyörű, és szerintem tisztában is van az adottságaival, tehát magabiztos.2012. dec. 30. 23:42
1/13 anonim válasza:
jah, de ilyen nőnél előfordulhat, hogy csak játszik veled.
Sőt, az én tapasztalataim alapján általában ez áll a dolgok hátterében.
2/13 anonim válasza:
Lehet egy csipát látott a szemedben és azt figyelte
3/13 anonim válasza:
őőőőőőő
bizonyára pozitív, hacsak nincs kutyája...
ugyanis aki tovább bírja, az a falkavezér, a többi meghunyászkodik. :DDDD
4/13 anonim válasza:
bonyolult a nöi agy ki tudja éreeklödik meg kiváncsi ö is flörtöl de lehet hogy ennyi lehet hiogy több
5/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ne képzelj be, mert a látszat csalhat!
6/13 Hole Hunter válasza:
Mit kéne még csináljon, hogy odamenj hozzá?...ugráljon a tarkóján? Ha mégsem jössz be neki, majd a tudtodra hozza.
Tessék pasinak lenni!
Sok sikert!
7/13 A kérdező kommentje:
nem kell hogy odajöjjön persze, csak kíváncsi voltam, mert a legtöbb ilyen lánynál azt veszem észre, hogy ha nem keltem fel az érdeklődését hiába keresem a tekintetét fejre is állhatok, de most valahogy más volt, volt valami a szemében, szinte olvasni lehetett benne
2012. dec. 31. 00:09
8/13 anonim válasza:
Igen, kivéve, ha azt keresi, h ki fingott az imént.
9/13 anonim válasza:
Odamegyek, főrúgom, megrázom már,hogy mitbámúsz! NE bááámúúj! Inkább mondd, mondd mit akarsz tőlem!
Nem bámészkodni kell mint bornyú az ujkapura,hanem szavakkal rámkéreckednie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!