Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a csúnya lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a csúnya lányok belül is csúnyák? Én ezt tapasztaltam.

Figyelt kérdés

2014. dec. 26. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is amondó vagyok.

Az átlagost figyeljük, abban keressük a jeleket.

Az szinte nevetést. Az önzetlenséget, feltétel nélkül. A nyitottságot és jóindulatot.

NE dőljünk be a szavaknak, a megható ámde látványos együtt érzéseknek, ahogy régen "szaglik" a beteges zártság, a terelés, a gondok ki nem mondása, a konfrontáció kerülés (probléma nem megoldás). Olyan mint a gyümölcs, zárt térben nagyon büdösen rohad.

Leleplezni könnyű: amikor egy ember pro és kontra dönthet ugyanúgy, pozitivan és negatívan, mindig a jellem fog dönteni. az az ember nem hazudik akinek nem érdeke éppen hazudni. Ha látszólag nem kell eljátszania az intellektuális lényt, hanem szabadon dönthet jól és rosszul a jellem fog dönteni. (jellempróbázni kell)

Egyből elhasalnak rajta :)

2014. dec. 26. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
szinte nevetést = őszinte nevetést sry.
2014. dec. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!