Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek tetszene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszene ha a fiúnak aki udvarol nektek lenne egy Renault Clioja?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Érdekes ez. Az én tapasztalatom: van egy férfi, általában egy régi Suzuki Swiftet vezet, ez teljesen rendben van (amúgy állatjól vezet, szóval egy élmény vele autóban ülni), de egyszer megláttam egy A6-os Audiban. Egész másképp viselkedett. Még a testtartása is megváltozott, a tekintete, mindene. Szóval nem a nők igénye ez a csuda német autó, meg legyen BMW-je, hanem a férfiakat egy autó IS tesz azzá, ami. Nőktől függetlenül.

Egyébként mi ne tetszene benne? Autó, van 4 kereke, elvisz oda, ahová kell. Én mondjuk a BMW-re esküszöm, mert az még sosem hagyott cserben - ellentétben más autókkal.

2014. dec. 26. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem dobnám egy cliótól hanyatt magam:D tök mindegy milyen autója van,ha nincs az sem zavar.
2014. dec. 26. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy trabant jobban tetszene.
2014. dec. 26. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
egy lány osztálytársam faszijának is renault clio-ja van de amióta látta hogy én egy Toyota Hilux-al járok rám van kattanva (a csaj ért a terepjárókhoz mert az apjának is van 2 Hilux-a) Még hogy a nagy autó nem vonza a csajokat???
2014. dec. 26. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha neked fontos a látszat, valószínűleg olyan barátnőt választasz, akinek szintén fontos. Akkor a Clio kevés lesz.
2015. jan. 2. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!