Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mi van? Mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Mit csináljak? Mire véljem?

Figyelt kérdés

A helyzet:

Van egy fiú(21 éves) akit 2 hónapja ismertem meg. Van amikor úgy érzem/ úgy látom/ hogy tetszek Neki, hogy felkeltem az érdeklődését.pl.: mindig nézi hogy hol lesz órám, hogy merre vagyok a suliban, hogy a közelében vagyok-e, hogy látom-e Őt, mindig mosolyog mikor meglát,van amikor el is pirul, kedves, aranyos velem.Van hogy már ok nélkül is mosolyog, mint pl a múltkor is mikor beszélgettünk( nem kettesben voltunk hanem ott volt bnőm is) és elkezdett mosolyogni mikor ránéztem, és megkérdeztem hogy miért? azt mondta, hogy "csak mert rád néztem és mosolyogtam"Ez jelent valamit??Mit?? De vannak dolgok, cselekedetei amiket én nem értek.:( pl.: egyszer történt ilyen:hogy mással láttam flörtölni de közben figyelte hogy látom-e azt hogy Ő másik csajjal van.Kb egy 2 héttel ezelőtt szinte mindennap beszéltünk és most viszonylag ritkán beszélünk.Mi lehet ennek az oka?? Ti mit tennétek?? Akkor most mi van Vele meg Velem?? semmi??

A válaszokhoz ha lehet indoklást, kort, és nemet is kérnék.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

17/L

2010. febr. 3. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:

1.nek én 1 kérdéssel indítanék:

tudtommal a csajok jönnek mindig a szerintük egyértelmű [szerintünk érthetetlen] jelekkel:P akk most mi is van?XD WTF?!

2.: hát ha le se.. akk valszeg nem pirulna el XD szóval gondolom én h tetszel neki :P v még inkább beléd zanyált :P

hmmmmm amúgy a flörtölgetésről: van esze azért a srácnakXD leggyorsabb módszer [a megkérdezés utánXD] hogy ki derüljön be jön-e a csajnak [esetünkben neked:P]

legalább "féltékenységi" rohamot kaptál?:P (annál 1értelműbb jel nincsXD)

amúgy kérdezd meg tőle XD álltalába a pasik nem veszik zokon XD

18F

üdv kurtzyx

2010. febr. 3. 16:39
 2/2 A kérdező kommentje:

1. kérdésed én sem értem:S ahogy Te se amit írtam.:)

2. nem nem kaptam féltékenységi rohamot,mert nem a barátom, de attól szarul esett az amit csinált.

köszi a választ!!:)

2010. febr. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!