Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a legtöbb pasi ilyen lenne?
Bár én férfi vagyok, de továbbra is úgy gondolod, hogy az ilyeneknek lövésük nincs mi az h szerelem.
Én még azt se szeretem látni ha szomorú, mindent megteszek h felvidítsam/megnyugtassam, ha pedig véletlen miattam van rossz kedve, olyankor kb egyenesen a pokolban érzem magam.
A megcsalással teljesen összetörném, így alapból képtelen lennék rá.
Szerintem aki tényleg! szereti a barátnőjét/barátjáta z nem csalja meg.
Ennyi.
Ezt amint leírtál nagyon nem mindenkire igaz. A ragaszkodást tekintve, csak a saját és pár közeli ismerösöm akivel beszéltem erről példájából tudok kiindulni. Nem azért ragaszkodik kevésbé egy férfi mert nem tud, csak egyszerűen inkább úgy fogalmaznék, hogy fél az érzelmek teljes kimutatásától mert sok csalódás érte (saját példa).
Amit te írtál, hogy az EGYIK ismerősöd, ez nem jelenti azt, hogy minden férfi ilyen lenne. Egyszerű és világos, aki igazán szerelmes és szereti a párját, tiszteli és szereti, megbecsüli annyira, hogy ne csalja meg. De nem is ez, ha valaki tényleg szerelmes abba akivel van, akkor nem vágyik más nőre.
A végére még annyit, nem csaltam még meg barátnőmet. Ha éreztem, hogy van más, akkor inkább szakítottam, vagy helyrehoztam azt ami miatt már kevésbé égett a "láng".
Ez egy éretlen megfogalmazás, és éretlen hozzáállás, amelyik ezt mondja az hazudik.
6-osnak van igaza. Ha szerelmes és szereti nem csalja meg, a többi csak bla bla bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!