Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a szeretetrol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a szeretetrol/szerelemrol?

Figyelt kérdés

Velemenyem szerint mostansag nagyon elvesztette az ertelmet es az erejet. Rengetegszer olvasom, (foleg 15-20 eves fiataloknal) hogy 1 hete jarunk es mar igy szeretem, meg ugy szeretem. Meg oriasi problemak vannak belole, hogy 2 nap utan irjak a fiu, hogy szeretik es csak egy szivecsket kapnak vissza. En az ilyen kerdeseknel csak nezek, hogy miafasz??

Szamomra, azert joval tobb ido el kell teljen, hogy azt mondjam valakinek, hogy szeretem es megtobb, hogy szerelmes is legyek bele. Persze ezt nem idoben szoktak merni, hogy na 3 honap es 2 het mulva mar szeretheted a parodat, de egy lenyegesebb idotartam el kell teljen, hogy letisztuljanak benned az erzesek.

Tovabba, akik az elejetol kezdve mondjak napi 5x a parjuknak, hogy szeretik meg szerelmesek, azok mondjuk fel ev utan, mikor mar lehet, hogy tenyleg szerelmesek, akkor szavakkal, hogy tudjak ezt kifejezni?

Lehet en gondolkozok rosszul es nyugodtan javitson ki valaki aki ezt mashogy latja.

2014. dec. 26. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszik a szexuális vonzalomról, hogy az már szerelem is.
2014. dec. 26. 10:41
 2/4 anonim válasza:
Az gondolom, hogy nekem sose lesz olyan aki szereti fog.
2014. dec. 26. 10:46
 3/4 Költőnő? ***** válasza:
100%

sokan a fellángolást és a rajongást már egyenértékűnek veszik a szerelemmel... Sztem.

Az én számomra az a szerelem, mikor már ismerem a másik hibáit, el tudom őket fogadni és mégis ki tudom jelenteni, h szeretem úgy, ahogy van és nem akarom megváltoztatni.

Számomra a szerelem egy nagyon mély lelki összekapcsolódás, egy nagyon mély szeretet is egyben, ami nálam nem tud kialakulni 1-2 hónap alatt. Olyan van persze, h nagyon kötődöm hozzá hamar, h nagyon ragaszkodom hozzá, de ez nálam még nem a szerelem. Az a kezdeti rózsaszín felhő. Ha az elmúlik, voltak már gondok, s még mindig úgy érzem, h összetartozunk: na számomra az már a szerelem.

2014. dec. 26. 11:25
 4/4 PearlDiver ***** válasza:

Én pl a barátnőmbe beleszerettem kb. harmadik látásra :-)

Ezt is szerelemnek tekintem, és azt is ahogy most, másfél év után szeretem. Csak hát sokat alakult közben a kapcsolatunk, alaposabban megismertük egymást, most már nem csak a kezdeti dolgok táplálják a szerelmünket (vonzalom, jajdejófejvagy, izgalmas helyzetek stb) hanem ennél mélyebb lett.

Ugyanakkor én 3 hét után tudtam kimondani neki, hogy szeretem, azóta pedig elég gyakran, de sosem azért hogy neki megfeleljek, mindig olyan pillanatban, amikor ellágyulok.

24F

2014. dec. 27. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!