Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok helyes, ezt ellensúlyozhatom igényességgel, kiállással, vagy nem is remélhetem, hogy valaha szép csajom lesz?
Na figyelj szerintem rossz helyre tetted fel a kérdést, mert mint láthatod többségben elég megkeseredett, nőgyűlőlű, változásra képtelen egyének válaszolgatnak, tisztelet a kivételeknek.
Hogy a kérdésedre válaszoljak ez csak tőled függ, hogyha hiszel abban, hogy sikerülni nem beszéled be magadnak, azt hogy állítólag nem vagy helyes, tényleg adsz magadra, úgy öltözöl ahogy neked tetszik, olyan frizurát csinálsz ami jól áll neked, akkor megvan rá az esély, de ez mind tőled függ. Ha esetleg kövér vagy vagy túl vékony, akkor sportolj valamit mondjuk testet építs, ami nem csak azért jó mert jobban fogsz kinézi, jobb lesz a kiállásod, hanem mert sokkal jobb közérzeted lesz és egészségesebb leszel tőle, márha mellé jól táplálkozol, rajtam sokat segített.
Ha esetleg válaszolsz a kérdésre ne gyere azzal, mint az itteni többsége, hogy de az arcom ilyen olyan, mert ez is csak kifogás és megbújás a változás alól, én mióta sportolok jobban meglátszik az arcomon és sokkal jobb pasinak látom magam, mint azelőtt ez mondjuk a pozitívabb kisugárzásomnak is köszönhető.
Az hogy szép nőt akarsz k.rvára nem felszínesség hiába írta ezt a kedves utolsó válaszoló, ha valaki hosszú normális kapcsolatot akar, akkor had ne ismerkedjen olyan lányokkal, akik nem tetszenek neki. Minden embernek mások az igényei és az alapján keressenek párt, rég rossz ha valaki ennyire kapcsolat függő és összejön fűvel fával. Te ne legyél ilyen kérdező, inkább változtass és érezd jól magad!
"És ha nem egy szép lányt hódítasz meg, hanem egy hozzád hasonlóan "nem helyeset"?"
Hát ilyen azért nem lesz, mert olyan lányt, aki nem tetszik, nem "hódítanék meg". Én nem tudok udvarolni olyasvalakinek, aki nem kelt bennem vonzalmat.
Hát ez remek. Ha egy "nem helyes" pasi kizárólag szép lányt akar (belső ugye nem fontos, arról majd ráér akkor rinyálni amikor már megvan és mégsem olyan, mint kéne) akkor az rendben van, aki mást gondol az hülye.
De ha egy nem helyes lány jóképű pasit akar, akkor ugye jönnek itt a kommentek, hogy azért nincs senkije, mert válogat, hiszen ugye minden ujjára találna 5 ronda, igénytelen pasit is, mit válogat?
Amúgy ezen a téren férfiaknak van könnyebb dolguk (igen, lehet lepontozni) ugyanis a fent említett stílussal,kiállással stb. igenis lehet aratni a lányok között, fordítva, egy lánynak nehezebb, mert ha nincs meg a külső, akkor cseszheti.
Szerintem aki nem első sorban belső alapján szelektál, az nem lesz boldog hosszú távon.
17, véleményem szerint a világon minden egyes ember valaki olyannal élhet csak át teljes értékű, boldog párkapcsolatot, aki számára vonzó. Persze nem feltétlenül jelenti mindenki számára a "szép" a "vonzót", minden alól vannak kivételek, és van, akit tényleg nem a megjelenés hoz lázba.
Akit viszont igen, az soha nem fog boldogságot találni egy olyan kapcsolatban, ahol a párjából hiányzik az általa nagyra értékelt tulajdonság. És lehet ezért elítélni engem, de én nagyra értékelem a szépséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!