Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfi miért nem érti meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért nem érti meg, hogy a nőknek is okozhat gondot a párkeresés?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 18:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azért, mert igazából nem kapcsolatot akarnak, csak megdugni egy álomcsajt, aki persze rájuk sem nézne.

Szexet egy lány könnyebben összehoz, viszont egy komoly kapcsolatot már elég nehéz mindkét nem számára.

19/L

2014. dec. 25. 19:33
 22/26 anonim ***** válasza:
21, ezt honnan szeded? Én világ életemben kapcsolatot akartam, azt mondjuk nem tagadom, hogy tényleg csak olyanokkal, akik a szememben "álomcsajok". Mással nincs is értelme. Kompromisszumon alapuló kapcsolat sosem lesz boldog.
2014. dec. 25. 19:41
 23/26 anonim ***** válasza:

"Ott bukik az elmélet, hogy "minden nőnél". Ez csak a felső 30% érinti, nagyon maximum 40%-ot. Alatta valamivel még próbálkozgatnak, de rájuk én nem használnám pl. a normális kifejezést..."

Nem, ez minden nőt érint. Persze ha a ti értelmezésetek szerint használjuk a normális jelzőt, azaz jóképű, magas, izmos, akkor lehet, hogy tényleg csak a felső 30%-ra igaz.

2014. dec. 25. 21:02
 24/26 anonim ***** válasza:
22. Az igaz, de azt akartam mondani, hogy a lányoknak se az álom megszerzése a könnyű, max. mindenki rájuk mászik, de attól még nem biztos, hogy valamelyikből lehet kapcsolat
2014. dec. 25. 21:37
 25/26 anonim ***** válasza:
33%
igényességről és kompromisszumokról beszélsz, de valójában arról van szó, hogy minden nő a szőke herceget keresi fehér lovon, függetlenül attól, hogy 99%-uk a saját képességeihez képest túl magasra tette a mércét. Amivel NINCS BAJ, mindaddig amíg nem kezdenek el sírdogálni és pityeregni, hogy "milyen nehéz egy normális férfit találni, pedig nincsenek nagy igényeim"
2014. dec. 26. 09:53
 26/26 anonim ***** válasza:
A magasra tett mércével van a gond, meg a beállítottsággal. Elmondom mit tapasztalok itthon: bárhol odamegyek egy lányhoz kedvesen es kérdezek valamit el vagyok hajtva a francba. Arra sem nyílik esély , hogy egyáltalán 10 percet beszélgetni lehessen. Negatív a hozzáállás. Sokáig kulfoldon éltem , érdekes módon ott odamentem bárkihez lehetett beszélgetni ismetkedni es nem hajtott el senki a fenébe . Itthon meg mar eljutottam arra a szintre , hogy oda sem megyek lányhoz mert úgyis elhajt. Ma sajnos a macsó villogó tipusú embereknek all a világ, az, hogy mögötte semmi sincs az a nőket nem érdekli , ezt látom. Es ezt ugy írom , hogy rendszeresen sportolok , van egzisztencia, jo állás , minden ami kell csak normális nő nincsen , vagy meg nem találtam meg. De az ido rohan en meg megyek vissza külföldre mert ott 1000x tobb az esély part találni mint itthon. A mentalitás es hozzáállás nagy különbség .
2015. júl. 18. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!