Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért jöttek be mindig is jobban, a lányosabb fiúk? Ryan Gosling, és még sok más híres férfi színész
Én nem tartozom az ilyen kifinomultabb emberek közé, de azt vettem észre hogy egyetemisták és főiskolások körében nem népszerű a kigyúrt, nagy golyó vállú test sportos megjelenéssel.
Akiket látok 23-26 éves fiatal nőket, sokuknak ilyen brókeres külsejű barátja van
Nekem egy fiú legyen férfi!
18/L
Nem tudom, hogy miért hiszitek azt, hogy a gyúrás mindent megold.
Amúgy a képen szereplo férfi abszolút nem lányos..
Azt azért tegyük hozzá, Ma 10-ből 6 nő aki átlagos, ugyanúgy vágyna egy ilyen öltönyös srácra, mint ahogy mi férfiak egy színésznőre reménytelenül.
Tehát azért még mindig csak a valóban gazdag réteg, illetve a magas végzettségűek között mászkálnak ilyenek, és általában ezekhez mérten választanak maguknak társat
7es
Talán mert mindenki számára elérhető lenne egy izmos, szuperhőshöz hasonlító test, mégsem élnek vele sokan nagy százalékban.
Egy öltönyt bárki fel tud venni bőr cipővel, csak jó összeállítás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!