Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők lányok! Mitől népszerűek számotokra az alábbi két színész srác?
Az elsőn nincs is sok izom ami jobbá tenné a külsejét, a feje előnyös, rajtam több izom van, testet nézve a második képen lévőre hasonlítok, talán kicsivel nagyobb darab vagyok.
A 13tól 20on éves korosztályig, megvannak halva ezért a két fiúért, ha nekik rögtön odadobnák magukat, nekem vajon miért nem?
22F
nekem szemy szerint egyikojuk sem jon be.:D
16
Az elsőt nem ismerem, de qrva jó képű.
A második meg nem tetszik. Hosszú hajjal még elment, de nem bejövős.
24L
Channing Tatum biztos jóképű, fogalmam sincs amúgy mert fiú vagyok.
A láma csávó a csillogós homokosvámpíros meg fogalmam sincs.
Én is jól ki vagyok gyúrva talán jobban is mint a lámagyerek.
A teste sem rossz, de hosszabb távra nekem túlságosan is soványka.
#2-es voltam
Channing Tatum szerintem nagyon szexy, minden tekintetben. Helyes az arca és a teste is jó *.*
A másikat nem ismertem, de nem jön be
Channing nekem az arca miatt tetszik, a teste nem érdekel, mert a filmekben nem vetkőzött, ahol megismertem őt.
Lautnernek viszont nem tetszik az arca, de a teste figyelemfelhívó. Nekem már túlzás, ahogyan ő kinéz, idegesít engem (nekem a vékonyak tetszenek, mert én is az vagyok), de azért az összhatás filmen jó.
26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!