Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok, ha a barátnőtök/barátotok hazavinne titeket először és ez fogadna?
Figyelt kérdés
Pesten élek, viszont vidéken vannak a szüleim. Náluk szoktam karácsonyozni, meg ha van rá időm hétvégét tölteni. 10 hónapja vagyok együtt a párommal, és most viszem haza először, itt fog tölteni 4 napot. A bökkenő az, hogy a házba nincs bekötve se a víz, sem a gáz... szegények vagyunk, én nem szégyellem, viszont ők nagyon gazdagok... Ti elfogadnátok ezt? Köszönöm előre is.2014. dec. 24. 21:31
11/25 Költőnő? válasza:
ha tudja és mégis bevállalja, nem kérdés. Csak tudja előre.
12/25 anonim válasza:
te jó ég..hányadik században élünk?
Hogy sikerült fognod egy gazdag palit?
szerintem nem fogja kibírni ...én nem bírnám az tuti
13/25 anonim válasza:
Én 17 éves srác vagyok. Én is hasonló körülmények között élek. Ugyan nem vagyok nagyon szegény, de különböző okok miatt várat magára a komfort megteremtése. Víz az lenne, de inni nem szabad mert mérgező. így az artézi kútról hordjuk a vizet. Főzni gázpalackról főzünk, a meleget meg tüzeléssel biztosítjuk. Ugyanígy a wc kint van. Én soha nem hoztam haza barátnőimet, bár nem volt sok, de mindig úgy alakítottam hogy ne kelljen látnia ezt, mert lehet kiábrándulna belőlem, vagy elkezd sajnálkozni. De ha tényleg szeret téged a fiú akkor nincs baj. De előtte őszintén mondd el neki.
14/25 A kérdező kommentje:
talán úgy, hogy értelmes vagyok, és nem a pénzére bukom, és megkap mindent tőlem amire vágyik? Elég szánalmas szerelmi életed lehetett eddig, ha nem bírnád ezt ki valakiért, ha szereted.
2014. dec. 24. 22:08
15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm. :) mi is valahogy így vagyunk mint te..
2014. dec. 24. 22:09
17/25 anonim válasza:
A férfiak az ilyesfajta helyzeteket jobban tolerálják, mint a nők.
18/25 anonim válasza:
Lécci írd már meg hogy hogy viszonyult a dolgokhoz, nagyon kíváncsi vagyok, és szurkolok nektek!
19/25 anonim válasza:
gyanús, hogy internet van, víz meg nincs.
20/25 anonim válasza:
ismerek egy srácot, aki mobilnettel tolja tanyán, én is azzal tolom, s nem is lakom tanyán. :D azt hittem, h áram sincs, mert, akkor tényleg gyanús lenne a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!