Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy reagálnátok, ha a barátnőtök bugyija "koszos" lenne?
Figyelt kérdés
Egyik este a barátomnál aludtam,és véletlenül nála hagytam a tangámat,(mivel másnap reggel másikat vettem fel),majd legközelebb amikor találkoztunk visszaadta az ottfelejtett bugyimat.Amikor hazaértem megnéztem a visszakapott bugyimat,ami ráadásul fehér,és akkor láttam meg,hogy barna folt van rajta,sajnos néha a tangák eléggé bevágnak.Nagyon kínosan érzem most magam,mi van ha ő is látta a foltot?(Mindig odafigyelek a hígéniára,kitörlöm rendesen wczés után,nem általános jelenség ez nálam.)Nem fog most megundorodni tőlem?Igaz,hogy nem mondott semmit,teljesen természetesen viselkedett velem mint mindig,ugyanúgy csókolgatott,ölelgetett,kívánt mint azelőtt.2014. máj. 8. 18:36
1/8 anonim válasza:
Legközelebb fekete bugyit vegyél fel.:D 23/L
2/8 anonim válasza:
Ilyenért egy pasi részéről elég álszent dolog volna bárkitől megundorodni. Szerintem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem vele is előfordult, hogy vonalkódos volt a boxerja.
5/8 anonim válasza:
van ez így...minek is csináljon belőle ügyet? tudja, hogy mi a hézag
7/8 anonim válasza:
Megnyugodtam, sajnos én is jàrtam màr igy:// Ulrta égés volt:D
8/8 anonim válasza:
Ha észrevenném, lehet, hogy inkább kimosva adnám vissza, hogy ne érezze szegény kínosan magát, feltéve persze, hogy azt gondolnám, hogy ő valószínűleg nem tudott róla.
Vagy kimosnám, és véletlenül csak hetekkel később "találnám meg" valahol, amikor már rég el is felejtette.
Nyugi, biztos nem fog megundorodni tőled emiatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!