Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha mindenképpen választanotok kell, jó mell vagy jó segg?
Elszed ha ott lesztek,hogy eksön, nem azt fogja figyelgetni a pasi,hogy mekkora a melled vagy milyen a segged, sőt,talán azzal még jobban el lesz foglalva,hogy téged kielégítsen és tetszen neked ő. A férfiakban nagy a teljesítési kényszer.
De a kérdésre válaszolva(,bár nem vagyok fiú) azt vettem észre,hogy inkább a popsi a fontos nekik.:D
Női mivoltomból kiindulva én igazán választ adni erre a kérdésre nem tudok (bár a szép, formás, markolni való férfi fenekekért oda vagyok - a trottyos gatyák mindegyikét elégetném...), de egy lapon strigulázgattam a válaszokat végigolvasva és toronymagasan nyert a fenék. :D
Amúgy ez tök jó motiváció olyan csajoknak, akik szoktak edzőterembe járni. Nekem mindenféleképpen az. :D
Azt hiszem, hogy az edzőteremben nagyobb erőbedobással fogok guggolásokat végezni, és a taposógépet is egy nap plusszal többet fogom használni. :D
Egyébként milyen érdekes, hogy akik mellet írtak, azokat felpontozták, a feneket írókat pedig le....
Csak nem megsèrtődött valami nagymellű? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!